papatya_hy Nazmiyenurrr benim 2 yumurta sağda 3 yumurta solda sağdakiler biri 20 diğeri 22 soldakiler üçüde 17 küsür o 17 ler bile doktorum yeteri boyutta değil dedi
Uktem4 tatlibebegim_ 10. Gün testte nasıl çıkmıştı benim 9. Günüm yarın yapsam nasıl çıkar erken gebelik testinde mi bakmıştınız normal mi ?
papatya_hy Uktem4 bence 12 güne kadar bekleyin çatlatma iğnesinin de etkisi olabiliyor. Çünkü 12. Günde bile kanda öğreniyorlar idrarda değil idrarda 14 15. Gün kesinleşir
papatya_hy tatlibebegim_ canım bugün aşılama yapalı 8. Gün oldu benim progesteron baktırdım doktorum istedi 62 çıktı gayet güzel dedi beta hcg de 6.62 çıktı şüpheli bir değer acaba çatlatma iğnesinin etkısımı çatlama vurduralı 10 gün oldu aşılamanın da 8.gün.
tatlibebegim_ papatya_hy valla şimdi ne desem yalan olur bilemedim bazı kişiler vücuttan çabuk atar bazısı geç evde test falan yaptın mı
iLKanne34 Kur ben devlette aşılama yaptırdım devlet karşılıyor özele gifip para vermeyin boşuna sadece ilaçları alıyorsunuz çatlatma iğne vs oda çok tutmuyor
papatya_hy tatlibebegim_ Canım ben 11.gün tkrr kan verdim. 10.7 çıktı yarın 13. Gün aşılamanın tkrr vereceğim kaset testlerim pozitif 11.gün pozitifi gördüm kan verdim bugün testim silik ama diğerlerine göre koyulaştı elhamdülillah 🤲
Mamacitaa95 papatya_hy benim aşılama tutmadı ya o yüzden hiç girmedim buraya yeni gördüm kusura bakma
papatya_hy Mamacitaa95 Sağlık olsun canım hayırlısı buymuş Rabbim yar ve yardımcımız olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
tatlibebegim_ papatya_hy ohh maşallah 2 katınada artmıştır inşallah banada haber verirsin🤗benimde 13.günü 36 çıkmıştı
papatya_hy tatlibebegim_ ayyyy yarın gideceğim işte bakalım nasıl cıkacak sizce bugun ikinci günüm bugün mü gideyim yoksa yarın mı sizce bilemedim
papatya_hy tatlibebegim_ 9.gün 5di en son 2 gün yani 11.gün 10 oldu bugün tkrr baktırmam lazım işte 13.gün bugün mü gideyim yarın mı gideyim bilemedim
tatlibebegim_ papatya_hy valla ne kadar geç gidersen o kadar iyi ben sabredemeyip gittimdr şimdi diyorum geç gitseydim daha iyi az bi değer çıkıp 2 katına artıcak mı diye stres yapıyoruz toplamda 3 defa vermiştm ben 36 83 219 şeklinde artmıştı
papatya_hy tatlibebegim_ Dr perş dedi o zaman yarın gideyim. Bakalım ne olacak yanlız birebir adet belirtisi yaşadım. Özellikle geceleri ama şükür elhamdülillah hamile olduğumu öğrendim