Tuqu Aşılamanın 13.günündeyim testler negatif. Ne zamana kadar pozitife dönebilir? Siz kaçıncı günde gördünüz kızlar
1Anneadayiiii Tuqu bi türlü göremedim maalesef 2 başarısız aşılamam var ben göremedim Siz görürsünüz inşallah pozitifi Rabbim hayırlısını versin 🤲🏻💖
Tuqu 1Anneadayiiii amin inşallah allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip olsun🥹🙏🏻
Nazmiyenurrr Günde erken gebelik testinde silik çıkmıştı ikinci çizgi kanda beta hcg 252 çıkmıştı. İki üç gün daha bekleyip tekrar yapabilirsin.
Mamacitaa95 papatya_hy evet ilk aşılamam belirti denilebilir mi bilmiyorum bir kaç kez göğüs uçlarım ağrıdı iştahım açıldı göbeğim ağrıdı 2 gün o kadar kendimi normal hissediyorum açıkçası
papatya_hy Mamacitaa95 benim daha 4 gün adet sancısı gibi sancı var iğne batmaları var göğüs agrısı var ama çok erkendir benim
papatya_hy Mamacitaa95 ben aşılama oldum 2 gün sonra duphastona başladım. Ve bugün 4 gün. Benim adet sancılarım başladı acaba tutmadı mı ki çok erken başlamadı mı sancılar. Sizde de öyleymiydi acaba?
papatya_hy Mamacitaa95 yine şey mi adet sancısı gibi miydi ağrın acaba ben duohaston kullanınca daha çok oluyor sancım acaba negatif mi
iLKanne34 Kur ben devlette aşılama yaptırdım devlet karşılıyor özele gifip para vermeyin boşuna sadece ilaçları alıyorsunuz çatlatma iğne vs oda çok tutmuyor