lili19 @Baby_B doktorun iyise aletleri kaliteliyse bi tahminde yada söyler drek ben Ense kalınlına baktırdımda öğrenmiştim 11+4 yada 5 ti eralde kız demişti sonra 2 özel doktora baktırdım onlarda kız dedi en son kendi doktorumda kız dedi bacak arasını fln gosterdi boştu
Baby_B lili19 Bakalim,suan gidecegim doktoruma ilk kez gidicem,nasipse devam edicem sonrasinda. Yenidir diye dusunuyorum cihazlaei
user__ezgi Baby_B benim 11+3de tahmin yapmisti %70 kiz diye bakalim haftaya 16. haftamiz olucak o zaman kesinlesir dedi🥰🙏🏻
Ebaki lili19 yaaa hadi inşallah ya burda çoğu kişi kız dedi üç kişi erkek dedi bakalım ne cikicak mutlaka haber etcm
lili19 @Ebaki gönlünden geçeni nasip etsin Allah❤️ama duruşu kesesi kız erkekler biraz daha değişik duruyo glb benm kızda böyle😂
senain Baby_B tahmin edilir ama net bir tahmin olmaz değişme ihtimali çok yüksek 16.haftada daha net belli olur. Benim de 12.haftada bir tahminde bulundu ama net değil 16da bir daha bakacağız dedi
esca344 Baby_B edilir hatta kesin bile diyebilir bana dediği gibi ama hop 16da değişti cinsiyet 😂özel hastane doktorumun cihazı çok iyi renkli vs her türlü bakıyor foto veriyor ama işte yanıldı
Deletedmom_115 lili19 nubu gözükmüyordu kafa yapısından ben erkek dedim daha önce kızım oldu onun bunu direk gözüküyordu onu zaten biz hemen tahmin etmiştik bunun duruşu kafa yapısı erkekti belliydi