Merve-demir Reina bebeğin gelişimi ileride yani şu an zaten 41 haftalık o yüzden çok bekletme taraftarı değil doktor yine de ben istersem bekleriz ama bende artık doğurmak istiyorum çok yoruldum valla
Reina Merve-demir haklısın canım ama sıfır açılman varsa direkt suniyle başlamasın bari. Uyarı versin ya da balon yöntemi kullansın
lili19 @Merve-demir birde bebeğin eşyaları kapalıysa ac yata fln hazırmı bebek arabası ac hepsini kapalı durmasın meryem ana otu fln al doğuma giderken suya koy yada hastaneye al suyundanda birkaç yudum iç meryem suresi okuman gerekmiş ama suya
Sariilayda16 lili19 Meryem ana otunu bende doğum çantama koydum ama o anda onu hastanede kim yapacak unuturlarmı acaba diyede bir endişe içindeyim
Kubberra Benim de nişanım geldi sanırım hafif bel ağrılarım ve sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi oluyor
lili19 @Sariilayda16 bence büyük pet şişesine su doldurup duasını sen oku birinide hep tembihle öncelerden hastanede koysun bir kabın içine
Merve_Burak_Bolat yesim-1 eşim asker evdede yalnızım ilk doğum olacak başımıza ne gelecek nasıl olcak doğum bilmiyorum ama böyle bir şey varsa en azından planlı doğum gibi bir şey olur yanımda olur izin alıp 🥹
yesim-1 Merve_Burak_Bolat aynen canım biraz da öyle oluyor benim doğum mesela 14 nisan görünüyor 10 nisan benim d günüm böyle bi ayarlama mı yapsam diyorum 😂😂
sedefyrs1101 Youtube da activating labor diye bi egzersiz var doğumu başlatan ben onu yapmıştım sancım gelmişti bi dene derim açıklığa da faydası oluyor 🙃