Ozlemdimetokali Nurhayatkc ay yok tutmadı Allah korusun son günlerim ama yaşamadım hiç onu 😅 Altta ki annenin kız bebişi olucak 💖
Seyuba tugce_snygt42 tuttu doğru 1 oğlum var bir de kızım olacak 17+3 🥰 aşağıda ki annenin çok midesi bulanıyor 🙈
Nazo77 isimsiz19 Tutmadı hamileyim olursa olur kafasındaydım🤭Alttaki anne benim kadar rahat kafada panik değil relax yaşıyor 😅
Queen3524 Nazo77 Tutmadı saat 04.40 ben panik olup kafada kurmaktan daha uyumadım 🫠🫠 ama alttaki anne benim gibi mide yanmasından kıvranıyor 😂
Fatmaa_D Queen3524 tuttu valla mide yanmasından sabahladik, alttaki anne başını yastığa koyunca doğum anı nasıl olur diye kafasında kurup çözüyor😁🤭🌸
Miniklerinannesiyim Fatmaa_D tutmadı başım yastığa koyar koymaz uyurum 😅alttaki anne kramp agrısından kıvranıyo🥲
ilkgozagrim__ Miniklerinannesiyim tutmadı hamile değilim bebişim 4 buçuk aylık olacak doğdu ama kıvranıyordummm yalan yok
Nuriskolosko Cevahir53 Tutmadı 🤪 İstanbul’um canım İstanbul’um 😂 Alttaki anneye günaydın saat 7.45 uyuyor hala 😂