Selendn Burcuvebebek tutmadı henüz 17 haftalık hamileyim ağrım yok şükür 🥰🤗 Alttaki anne kız bebiş bekliyooorr 🫠
Ckaderdem Tuttu kızımın gelmesine çok az kaldı 38 haftalık olduk neredeyse🫶🏻 Alttaki anne sıcaktan bunalmış sırt ağrıları ile boğuşuyor
HilalEmre Ckaderdem tutmadı. Saat kaç olmuş ben hala istifra etmekle uğraşıyorum 🥹 alttaki anne umarım mışıl mışıl uyuyordur 😋
Kocak_hatce Şuna yeni hamileyim bilmiyorum cinsiyeti ama kız çok istiyorum rabbim sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah 😍🥰🌸
Nazo77 HilalEmre Tutmadı malesef uyku bozukluğum var son üç ayda erken yatmaya alışmam lazım erken kalkmak için umarım başarılı olurum.🙃Alttaki anne gün sayıyor doğumu için oda heyecandan uykusuz kaldı 🤭
Miniminia HilalEmre tutmadı, saat 02.40 😂😂 uykusuzluktan hastalanacam neredeyse o kadar unuttum uykuyu. Alttaki anne beyaz tenli ve gamzeli .dd
Mlsaa99 Miniminia tuttu gamzeliyim ama esmerim bir oncekine de uyuyordum 5 geceden beri uykusuzum uyuyamiyorum bel agrimdan nasil gecicek bu son 3 ay 🥹 bir sonraki anne hamileligini rahat gecirip kızı vardır kesin
VREE Mlsaa99 yarı tuttu yarı tutmadı evet kızım var ama hamileligim iyi geçmedi pek Alttaki anne bence tek çocuk😌