Sarina98 İnşAllah sabah saatlerinde doğumum var, sezeryan ameliyyatla olacak… Çok korkuyorum ama aşırı heyecanlıyım… Bebek isteyen herkesin adı dilimde. Allah tez zamanda her isteğene nasip etsin inşAllah.
Burcu-2634 Sarina98 darısı başımıza olsun inşallah tez vakitte sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🙂 bende doğurup elenmeyi çok istiyorum ama daha 1.5 ayım var
EksiErik Sarina98 Sağlicakla kavusun insallah. Bizim yerimize de kokusunu doyasiya icinize cekin . Korkmayin guzel bir baslangictasiniz. 🤍
Cagla-2434 Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrunuzu ins 🥹🧿🌸😃❤️ Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin . Geride kalan bizlere de kolaylık versin
Sarina98 Burcu-2634 ben sondayım artık, inşAllah tez zamanda sizinde zamanınız gelir ♥️ 1.5 ay çok hızlı geçiyor
Burcu-2634 Sarina98 hayırlısıyla geçer inşallah o zaman da ilk hamileliğim çabuk geçmişti bu niye geçmiyo hayret ediyorum 🙂
Burcu-2634 Sarina98 benim de ilkinki kız 2. Erkek kökten kapattım çocuk meselesini rabbim isteyene olmayana versin 🙂
Sarina98 Burcu-2634 en iyisi))) dün bana soruyorlar 3cü bebeğide yap mevzuyu kapat diye. Allah gerçekten isteyene versin, Elimizde olanlar bize yeter
Burcu-2634 Sarina98 ay Yarabbim milletin çocuk sayısına neden karışırlar ki senin gücün 3 e yeterse zaten yaparsın 🙂