Beyzasbc Merhabalar tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var 7 aylık hamileyim ve ilk gebeliğim deterjan konusunda şampuan ve bebek yağı için içeriği temiz markalar için ne önerirsiniz
babygst Beyzasbc deterjan yumuşatıcı üni baby Leke çıkarıcı e bebek Bebek yağı mustela almıştım ilk sonra daline geçtim
Tgcerkn Beyzasbc çamaşır detarjanı , emzik biberon ve şampuan için Siveno aldım. Vücut kremi ve losyonu için de mustela alacağım inidirm takip ediyorum 🙈
dmlonrr Beyzasbc bebek yağını çok önermiyorlar. Yetişkin cildi gibi ememiyormuş ve gözenekleri tıkanıyormuş. Losyon kullanmanın daha doğru olduğunu söylüyorlar. Ama tsbiki siz bilirsiniz 🤷🏽♀️
_mavii_ Beyzasbc deterjan siveno aldım. Şampuan pişik kremi ve losyon üçlüsünü de ecowell, incia ya da mustela alacağım
ayazmom__ Deterjan ve emzik biberon temizleyici için siveno aldım. Şampuan ve vücut losyonunu ecowell tercih ettim bebek yağı kullanmayı düşünmüyorum ☺️
mammamiamama Deterjan siveno aldım ben de. Biberon emzik temizleyici almadım. Şampuan ve losyonu da ecowell aldım. Bebek yağı da almadım
ayazmom__ Rengarenk_Dusler E bebekten aldım ama trendyolda da var indirime düşüyor oradan takip edebilirsiniz