ceren-123 4 tulum ,7 takım 6 tane atlet, 14 çift çorap Ağız mendili 10 tane daha ne kadar almam gerekiyor sizce kızlar az bence şuan ilk gebeliğim alışveriş konusunda bilgim yok pek 🤷🏼♀️👼🏻🤰🏼🤍
Enfal_06 ceren-123 tekli patikli veya patiksiz pijama alabilirsin 8 9 tane canım ben 7 8 takım yenidoğan almışım 6 7 tulum çorapta baya var bol bol ağız mendili aldım hem penye hem müslin penye battaniye 4 5 tane peluş battaniye 3 tane 1 tane triko battaniye 4 5 tane müslin battaniye benim Eylül’de olucak doğum
_ozlmm ceren-123 Bence kıyafet sayılarını biraz daha arttırın çünkü ilk aylarda çiş kaka taşma durumu oluyor öyle olunca elimizde çok olması bir tık avantajlı oluyor 🥰 Ben oğlumda günde 5-6 kere üst değiştiriyordum o yüzden de hep kıyafetin fazla olmasından yanayım 😂 Müslin battaniyeler de kullanışlı oluyor bir kaç tane alabilirsiniz kundak yapmakta falan kullanırsınız 🥰
ceren-123 Enfal_06 çok az kalmış sizin ☺️ Müslin örtü aldım bende 3 tane 1 battaniye aldım ,patikli patiksiz alt evet almam lazım 🥰
Enfal_06 ceren-123 evet müslin örtüler ve ağız mendilleri çok kullanışlı oluyormuş bol bol aldım eldiven şapka ayrıca aldım 2 çift eldiven 3 tane şapka setlerin üstünde vardi zaten tulum ve çıtçıtlı body en çok aldıklarım oldu yenidoğan ve 3-6 ay aldım hepsini sayısına göre