Glinn Kızlar bu konu çok kafamı kurcalıyo korkuyorum hamilelikte başladı önceden varmıydı bilmiyorum ama hamilelikte her ilişkiden sonra lekelenmem olunca doktor rahim ağzında yara var ondan oluyo dedi ama bişey olmaz dedi bi müdahelede bulunmadı 15 haftalık hamileyim çok kafama takıyorum korkuyorum rahim ağzı kamserinden falan 😔
Glinn Zzehra hamile olduğum için bi işlem yapılmadı ama kanama olmuyo daha doğumdan sonraya kaldı artık
Zzehra Glinn benimde akıntım oluyor yaradan kaynaklı hatta nadirde olsa kanlı akıntı bile geliyor🙁 doktor önemsemedi hamilelikte olur dedi ama insan korkuyor erkek doğum kanser riski vs.
Glinn Zzehra evet canım benimkinide önemsemediler bende çok korkuyodum ama hamile olduğum için bişey yapılamadı zaten doğumdan sonra baktırıcam smear testi falan vericem benimde hamilelikte çıktı yoktu daha önce
Simya34 Ya benim bebeğimin 7.haftada kalbi durdu,kürtaj oldum,doktor görmüş yara var dedi,hatta kalp durmasında % 10 etkili olabilir dedi,yaktırmakta korkuyorum,yaktırmasam hamile kalır mıyım acaba?