Minikmercimek_ Kızlar dünden beri Bel sırt agrım cookk fazla bugün bebek aşırı hareketli hiç ama hiç durmuyor alta çok fazla vuruyor az az su gibi akıntım oluyor sizce doğum belirtisi mi 37+5 iz
VeraVrea Minikmercimek_ yani doktoru arayıp ben geliyorum dogumu baslatalım deyin son haftalar cok eziyet zaten 38 olmus
br2023 Minikmercimek_ Az az akıntı dışında hepsi bende var belim sırtım karnım fln ağrıyor ve aşağıya baya baskı var hatta bugün merdiven çıkarken ayaklarım titriyordu😂Geliyor mu acaba yada son haftalar diye normal mi 37+2yiz bizde.
Minikmercimek_ VeraVrea kuzum Devlet te öyle olmuyo işte😁 bana 29 nda gel dedi başka bişey demedi doktoruma kalsa beni daha dogurtmaz
Minikmercimek_ br2023 aşırı hareket ki bide bnm canım duramıyorum yerimde öyle hareketli alta aşırı baskı var her baskıda su gibi bişey geliyor
br2023 Minikmercimek_ Bence sen bir doktora görün şuan benimki aşırı hareketli değil ama alta baskı yapıyor uzandm biraz şimdi de belim ağrıyor geçmiyor ağrısı
Minikmercimek_ br2023 gece böyle devam ederse gitmeyi düşünüyorum canım evimde değilim eve gidip bı ılık duş alayım diyorum
VeraVrea Minikmercimek_ Devlet hastanesinde aynı doktorda doğum yapma imkanınız var mı normal olacaksa her an gelebilir ve herhangi bir doktor girebilir. Zaten durum böyleyse bu akşam acile de gidebilirsiniz nst ye girip gerçekten dogum mu yaklastı anlasılır. Biraz sikayet edin ağrıyor duramıyorum vs deyip
Minikmercimek_ VeraVrea burdaki devlet hst. Doktor acil bşsey olmadıkça girmiyor doğuma canım ebeler bakıyor giriyor ama dayanılmaz agrım var gidicem ona göre bşsey söylerler
Minikmercimek_ Belginbatan14 ara ara devam ediyor canım bugün ama 10 dkda girem kasıklarıma agrı var 1 dk falan sürüyor