Mutlluu ikincibaharrr merhaba bende 4+5 haftalığım yarın doktora gidicem kasık ağrısı göğüs sık idrara çıkma var şuanlık 💕
Burcukmsk Cnlll fitil kullanırken lekelenmelerin devam etti mi canım? Ben kullanmaya başladım geçen hafta. Fitil Kullanınca lekelenmeler kesildi ama 2 gün önce yeniden başladı. 2 gündür mide bulantımda başladı. Biraz endişelenmeye başladım açıkçası.
Mutlluu Hasret18ayaz bende cuma günü 30 ile öğrendim pazar günü tekrarladım 89 çıktı sizin de yükselir 💕
Hasret18ayaz Mutlluu aslında çok hastayım acile gitmem gerekiyor ama yarını bekliyorum gitmisken yükselmiş olsun diye umarım güzel yükselir benimde maşallah size
Sinemilbg-ikra58 Bende 6 haftalık gebeyim ağrılarım dışında şükür iyiyim ama agrilsr bitse daha iyi olacağım ve cuma günü kalp atışı için gideceğim dua edin Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşaAllah hepimize
Bezelyee Mutlluu merhabalaaar 4+1 benim ama planlı bir gebelik olduğu için sabredemedim reglime 2-3 gün kala erken gebelik testleriyle öğrendim🙃 iletişimde olduğum bir doktorum var henüz muayeneye gitmedim daha erken olduğu için yarın bhcg bakılıp ona göre gün söyleyecek
Mutlluu Bezelyee Bezelyee bende reglime 4 gün kala öğrendim oda kaset testle öğrendim hafif silik çıktı
Sinemilbg-ikra58 Gmzcngz değerin kaçtı kaçıncı haftan ben de keseyi gördüm cuma kalp atışı için gideceğim daha ikiz olduğu belli olmaz dedi bana
aysell56 Anonimanonim ben de 5+4 doktora gitmedim kese falan gözükmez diye şuna sizin mesajınız morel oldu bana
yadeee aysell56 sizinle aynıyız ben de öyleyim ben yarın doktora gideceğim keseyi görmek için siz ne zaman gideceksiniz
Anonimanonim aysell56 benim randevum bu hafta perşembeydi ikinci randevum yani. Ama dayanamadım az önce geldim doktordan 4+6 çıktı😊 yolk saçı da gördük
Sinemilbg-ikra58 Avcii48 ben de ilk 1315 ile öğrendim ertesi gün 3092 oldu geçen salı gittim 9807 olmuştu bir şey demedi cuma günü kontrol var
yadeee Elif1995- ben gebelik istediğim ilk günden beri kullanıyorum. Nerdeyse 4 ay oldu başlayalı 5 haftalık hamileyim
yadeee Burcukmsk benim de son adet tarihim 11 Temmuz :) bizde yarın gideceğiz inşallah sağlıkla görürüz keseleri. Hangi ildesiniz? Bete hcg değeriniz kaç çıktı
Burcukmsk yadeee kayserideyim. Dün beta değerim 10binin üzerinde çıktı. Yarın doktor kontrolüm var. Ama biraz lekelenmem var endişe ediyorum inşallah sıkıntılı bir durum olmaz
Merves97 Merhaba bende 7+2 yim mide bulantılarım var gece yatmadan önce ve ertesi gün ikindinde Prilam dr içiyorum ama bi yandan da korkuyorum kötü bi etkisi yoktur inşallah kullanan ve doktora soran oldu mu acaba
Sahra1221 Mutlluu benim de öyle ama yumurtlamayı geç gördüm. Doktora gitmedim, kan vereceğim ondan sordum.
Aslihant Mutlluu bende dün öğrendim. Kan verdim beta 94 cıktı kasık ağrısı için bugün doktora gittim daha çok erken kese alttan da ultrasonla da görünmez yarın tekrar kan ver dedi gönderdi beni🥲