saranin_anasi Edanur60 haftalarimiz ayni bende de 6+6 ikinci hamileliğim daha doktora gitmedim yarın gidicem kontrolü kendim geçiktirdim biraz daha buyusun kesenin icinde bebişide gore bilmek icin
Giziyaslan @"Mutlluu Mutlluu merhaba 4+5 olduk bugün 🌸 Sat aynı galiba , arada kasık ağrım oluyor onun dışında çok uykum geliyor ve halsiz hissediyorum
Mutlluu Giziyaslan merhaba bende 4+5 haftalığım benimde kadıklarım ağrıyor göğüslerim ağrıyor halsizim ve uykum geliyor tebrik ederim sizide istanbulda mı yaşıyorsunuz
Beybyi Ben de 7+5 im 5. Haftamdayken mide bulantısı başladı ve daha da kötü oluyor iştahsızlık halsizlik yorgunluk hissi var kusma bulantı koku hassasiyeti çok fazla var iki günde bir serum takıyorum berbat durumdayım
Cnlll Beybyi çok zor bir durum bende aynıyım bir ayda 4 kilo verdim, yemek düşüncesi bile kötü yapıyor beni
MelteemT Mutlluu Bende 6+2 deyimm. Keseyi 5+0 da görmüştük. Haftaya Salı randevum var inşallah kalp atışlarını duyarız 😍 bende uyku hali ve sık idrara çıkma var
Ulgen 5+4 keseyi daha göremedik zaman geçmiyor. Mide bulantısı bende yok sadece arada karın ağrısı bel ağrısı gögüs böyle olan var mı? Belirti az yaşıyorum diye kendimi hamile sanmıcam az kaldı
Cnlll merhaba çiçek kadınlar 😍 bende 10 haftalık oldum, 6. haftadan beri gelen kusma ve bulantım var, arada kasık ağrım oluyor doktorum normal dedi. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
145314 Cnlll merhaba 9. Haftamdayım da sol kasıgımda bir baskı hissediyorum sizde de oldu mu sanki bebek orda gibi bir his
Dilekulgtt Cns123 yarin doktora soracagim boyle mesela kendimi yorsam karnim agriyor hemen kasik agrisida degil insallah onemli degildir
Ulgen Cns123 canım ben en son cuma gittim salı gel keseyi görelim dedi ama ben haftaya salı gitmeyi düşünüyorum belki kalp atışını da duyarım diye
ikincibaharrr Mutlluu merhaba 5+6 günlük hamileyim ikinci gebeliğim Perşembe randevum var🥰 siz nasılsınız
Mutlluu ikincibaharrr merhaba bende 4+5 haftalığım yarın doktora gidicem kasık ağrısı göğüs sık idrara çıkma var şuanlık 💕
Senanur0605 Mutlluu 8. Haftadan selamlar biraz zor geçiriyorum mide bulantısı ve aşırı halsizlik var bende. Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçicek inşallah. Sabır bakalım. Herkesi tebrik ediyorum kolaylıkla geçer umarım.
-Miracle- Mutlluu bugün 5+5 olduk çok şükür mide bulantısı hafifden başladı gibi ama bende daha çok kasık ağrısı ara ara kramp gibi ağrılar var umarım normaldir
canimyavrum_ Merhaba 8.haftalığız aşırıı yorgunluk var yanında mide bulantısı bu zor gunler ne zaman geride kalıcak ? Doktor kontrolunude daha cok var bebis nasil diye merak ediyorum