Aleynadd Kızlar 36 dayım en son 29 da gördüm yüzünü bir türlü göstermiyor çarşamba günü kontrolüm var ne yapayım yüzünü göstersin diye tecrübeyle sabit anılarınız varsa anlatın lütfen çok merak ediyorum son halini🥹
Ayse_2807 Aleynadd nasıl oluyor ayrıntılı ultroson bende önümüzdeki ay giricem paylaşır mısınız acaba?
Niloyaaaaa Aleynadd bebeğiniz kız mı? Bazen göstermeyince göstermiyorlar benimle aynı hafta gebeliği olan arkadaşım var onlarda hiç yüzünü göremediler uzun zamandır ve çok merak ediyorlar ama sürekli sırt dönük oluyor bizimki de tam tersi her gittiğimizde çok net yüzünü görüyoruz 36. Haftamdayım.. onun kız bizim erkek o yüzden utangaçlık mı yapıyor acaba diyoruz.. ben genelde kontrole tok gidiyorum ve yemek yedikten sonra kahve içiyorum çikolata yiyorum uyanık oluyor bu yüzden sanırım 🥴
Ayaz_Aybars_mom Aleynadd cikolata visne suyu %90 ise yariyor bi 10 dkka hem ye hem yürü iceri girmeden ben öyle yaptim 12 haftada kiz oldugunu ogrendim pozisyonu hep bize donuktu bazen cok donuyodu biraz dha dursa halay cekicek az kalmisti cok hareketliydi 🤣🤣🤣
gulfer29 Aleynadd perşembe günü doğum yapacağım 37+3 haftalık olduk ama küçük hanım bugüne kadar ne yaptıysam göstermedi kendini
Retjza Tek yapabileceğin öksürüp onu rahatsız etmek, çikolata/vişne suyu tüketip beklemek. İnşallah güzel yüzünü gösterir minik 🥲
Kubraalp67 Valla ne zaman gitsem hep arkasını dönük şekilde duruyor en son 22 haftalıkken detaylı ultrasonda görmüştüm 😅
Aleynadd Kubraalp67 bizimkide öyle ya 29 da zorla yarım saat uğraştık öyle göstermişti çok merak ediyorum suan 🤣
Momofates Benim bebis de aynı oluyor ama doktorum sürekli dürtüklüyor hareket ederken yakalıyor hemen yüzünü. Sizin doktorunuz yapmıyor mu? Konuşup rica edebilirsiniz ya da siz kendiniz birazcık göbüsünüzü dürtüklerseniz hemen harekete geciyor cogu bebek ☺️
Aleynadd Momofates yapıyor ama asla hareket etmiyor nst de ediyor hareket çıkınca bakıyor gene yüzünü saklıyor maalesef ne yaptıysak olmadı
Aleynadd Ayse_2807 ayrıntılıya gireli çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama sanırım yarım saat sürmüştü her şeyine bakıyorlar
Doli Ben İngiltere’de yaşıyorum buradaki dr 4 su bardağı soğuk su içirdi bana merdiven inip çıktım ve biraz zıpladım her şey yoluna girdi 😂
Senemky Haftadayım 1 aydır heyecanla bekledim popo ve pipi gördük okadar😀 ben 1 ay bunun için mi bekledm diyorum:)) kontrole girmeden önce cikolata yedm drumuz bayagı da dürttü bana mısın demedi sagolsn inatcı oglum ultrason fotosu bile alamadık😀
Aleynadd Senemky hahaha bizim o haftalar hep gösteriyordu 29 dan sonra asla göremedik hep omurilik görüyoruz 🤣