Lilaaaaaa Ailelerden uzak şehirdeyim eşim bebekle iyi ilgilenir normalde. Sizce anneye veya kayinvalideye ihtiyaç duyar mıyım.
huysuz__ Lilaaaaaa benim 2 kez eşim refakatçimdi, ikincisinde 13 aylık kızımla birlikte benimle kaldılar. Varlığı yetiyo gerçekten hiç pişmanlık yaşamadım. Bu kez 2 çocuk mecbur evde olacaklar, tek durucam, hemşireler yetiyo fazlasıyla
Minnaksever Lilaaaaaa tek kişi yetiyor zaten hemşireler de yardımcı olur.benim annem de kayınvalidem de vardı ama en çok eşim yardımcı oldu ve en çok ona ihtiyaç duydum
Dunyam28 Lilaaaaaa ben sadece eşimle gittim evde de eşimle baktık bebişimize kimseye ihtiyaç duymadık Allaha şükür
myavocado Lilaaaaaa bence annenizin gelme imkanı varsa güzel olur, manevi olarak da daha iyi hissedersiniz. Ama kayinvalideye ihtiyaç olmaz, eşiniz idare edecektir anneniz gelemezse
Lilaaaaaa @Dunyam28 @Minnaksever @huysuz__ Cok tesekkür ederim. Benim de 2. Gebeliğim. Ilk gebeligimde annem ve kayinvalidem olmasına ragmen eşimin daha cok faydasını gördüm. Tam tersi aileler daha cok stres yarattı. Bu sefer eşim olacak Allah’ın izniyle. Onlar emrivaki yapıp gelmesin diye kac gün sonra haber vermeyi düşünüyorum