Bestee12 koza08 inşallah yükselir iğne etkisi geçtikten sonra sıfırlanıyor vücuttan beta ondan sonra tekrar yükseliyor diye biliyorum
koza08 papatya_hy sağol canım tansiyonum düzeldi başım da biraz hafifledi. Geçen ay adet döneminde de böyle olmuştu. Sen nasılsın belirtiler ne alemde var mı değişiklik canım
papatya_hy koza08 yok bebeğim rahmimde sancılar oluyor adet sancısı gibi bir de 20 dakıka da bir tuvalet o kadar benimde bugün midem çok yanıyor zaten havalarda çok sıcak bir de bu sıcakta adet olursam hiç çekilmez😏
koza08 papatya_hy kesinlikle benim de dünden beri midem de ayrı. Adet olma fikri bile midemi bulandırıyor.
koza08 papatya_hy yok aslında takmıyorum kafama sanırım tansiyonmu biraz migren tetikliyor. Adım merve. 34 yaşımdayım canım peki sen ?
papatya_hy koza08 4.yılımıza yeni giriş yapmış bulunmktayız😂 Yanlız benim adet sancılarım fazlalaştı bir var bir yok 😕Harbi aşılama yalan oldu sanırım.
koza08 papatya_hy yaaa o kadar çok sevindim ki anlatamam. Artık iğne etkisi değildir. Hayırlı olsun ya 🤗❤️
papatya_hy Bestee12 Canım beta 10.7 yükselmiş 8.gün 6.61 di 9.gün 5.77 11.gün 10.7 olmuş iğnenin etkisi değildir artık demiii
Bestee12 papatya_hy yaa canm hadi hayırlı olsun çok sevindim 💃💞 iğnenin etkisi geçti tabi ki kaset testi yaptın mı bugun koyulaşma olmuş mu
koza08 papatya_hy ya hala çıkmadı benim. Senin yaptığın kaset testler nasıl çıkıyordu. Silik mi koyu mu canım ?
papatya_hy Bestee12 hahahah yapmadım sabah o kadar adet olmaya hazırlamıştım ki kendimi 😂 tkrr yapmadım yarın yapım ilk idrar ile olmazsa