papatya_hy koza08 Yiaaa geçmiş olsun canım Allâh yardımcın olsun bak sana ne diyecem bende şimdi kalkıp hazırlanıyım atliyim arabama gidiyim sağlik ocağına bende kan veriyim sonrada beraber sonuç bekleyelim bakalım ne çıkacak sonra adettimizi bekleriz beraber 😂 @Arasmommyyy Sende katıl bizeeeeee
koza08 papatya_hy haydi bakalım çok güzel olur gerçekten 🤗❤️ Sağlık ocağında geç çıkıyor sonuç ama birlikte bekleriz. Barkod alınca erken öğreniliyor sanırım
Arasmommyyy papatya_hy ay yok ben perşembe vericem kan 😁 zaten erken gebelik testim bugün de negatif çıktı. Senin en azından silik çıkıyor testlerin ya
Bestee12 papatya_hy bak ne güzel işte silik çizgi çıkmış 🥰hemen karalara bağladın sen iki gün daha sabrettin mi netleşecek zaten
papatya_hy Bestee12 İğne etkisi olmasın da kız silik de var yok gibi gözle görünüyor kameradan çeksem siz göremezsiniz o kadar 😂
koza08 papatya_hy ay bir gün daha beklemeyelim diye dedim de bir gidince sorucam bakalım. Hazırlanıyorum şimdi 😀
papatya_hy koza08 kız benim ertesi gün çıkacak sonucum yarın 3 4 gibi gel dedi gitmişken kan değerlerime de baktırdım 😂
koza08 papatya_hy benim de ertesi gün çıkacak. Görsel için önce ana sayfaya gel sol üstteki yere tıklayınca görsel yükle diyordu sanırım. Oraya yükleme yap. Çıkan linki kopyalayıp buradaki mesaja gelip yapıştır.
papatya_hy koza08 attığım resme bir bak canım bu sabah yaptım ilk silik hayalet gibi birşey çıktı sonra sağlık ocagına gittim geldim 3 saat sonra bu kadar koyulaşmış
papatya_hy koza08 Yarın saat 15:00 de gidelim bakalım ne çıkacak kan değerlerime de baktırdım ben hahahahah😂😂
Bestee12 papatya_hy evet gözüküyor 😍 zaten aşılamanın gününü saymayacaksın önemli olan çatlatma iğnesinden sonra kaç gün geçtiği
koza08 papatya_hy ben en son 12. günümde normal kaset test yapmıştım. Çok ince bir gölge vardı çok zor görülen. Senin daha koyu bence olma ihtimali bana göre daha yüksek 🤗🌸
papatya_hy koza08 sonradan koyulaştı ama sende sonradan koyulaşma falan olmadı mı benim de ilk hayalet çizgi gibi bir şeydi tel de çeksem belli olmazdı sonradan kurudukça böyle oldu.
koza08 papatya_hy valla iğne etkisi kişiye göre değişiyor sanırım. Diğer günler yapmış mıydın hiç test nasıldı koyuluk. Sonuçlar e nabıza düşüyor ertesi 10 dan sonra.
papatya_hy koza08 düşmez bunlar dedi de bakarım düşerse gitmem düşmezse giderim dün yaptım tabi ilk idrar değildi silik çıktı bugün daha koyu oldu yarın Allah kerim bence ya test bozuk ya da iğne etkisi
koza08 papatya_hy hayırlısı bakalım inşallah. Benim dünden beri tansiyonum yüksek düşüremedim hala. Ona canım sıkıldı bugün de. Her gün bir şey çıkıyor maşallah.