1prens1prenses_ İlk hamileliğim de beslenmeme dinlenmeme hiç bişeye dikkat etmedim. Ve çok zorluk çektim erken doğum gibi Sonrası zaten 37 haftalık doğum yaptm Beş gün hastanede yattım Gebelik zehirlenmesi vardı Yüksek tansiyon Protein kacakligi vardı Sonrası kolik bir bebek oldu Bağışıklık sistemi zayıf bir çocuk hâlen sorunlar yaşıyoruz Gergin stresli bir hamileliğim oldu eşim ailesi yüzünden Onlar yüzünden yüksek tansiyon sorunu yaşadim stres yüzünden neyse geçti 4. buçuk sene oldu yine hamileyim bunda daha bilinçli ve doğru şekilde ilerlemek istiyorum Bu kadar bebeğin anne karnında etkileneceğini bilmiyordum inşallah bunda daha iyi ilerlerim
Ozgeliz 1prens1prenses_ Süt yumurta kaşar peyniri muz somon balığı magnezyum kullanımı. 3500 oğlum 4280 kızım 4210 kızım
Mlkkkdlny Karabuğday, yeşil mercimek, yoğurt süt her gün 1-2 köy yumurtası, nesquik (süt ve gevrek) muz en çok tükettim. En son 37 haftadaki kilosu 3.400 idi Maalesef 6 ay kadar sigarayı bırakamadım az olsa da içtim İlk başlarda gebeliğimi bilmeden bira içtim 2-3 kez Epey de stresli zor bi hamilelik geçirdim psikolojik olarak Ama sonuç bu inşallah sağlıkla doğarsa 🤲🤲