Prensesannesibir Kızlar bir aylık bebeğim var düne kadar emiyordu iki gündür emmek istemiyor sağıp verince içiyor ama memeyi bıraksın istemiyorum ne yapmam gerekiyor 🙏🙁
Gzm1154 Prensesannesibir ya benim de öyle oldu silikon uç kullanıyorum ama çığlık çığlığa ağlıyor emmek istemiyor. Napıcağımı bilmiyorum sizin düzeldi mi?
Crocus20 Prensesannesibir aynı şeyi oğlumda 2,3 aylıkken yapmıştı biberon çok kolay geldiği için memeden emmek istemiyormuş. Memedeyken sonda yöntemi ile tekrar alıştırma yapıp alışmasını sağlayabilirsiniz belki
Prensesannesibir 1prens1prenses_ hayır sütüm var ama emmek istemiyor dünden beri çok zorluyor beni göğsümü zorla verince çığlık çığlığa ağlıyor
1prens1prenses_ Prensesannesibir bunu bilemiyorum canım üste kalsın başına gelip Üstesinden gelen anneler yazar inşallah
Crocus20 Prensesannesibir biberonda da aynı tepkiyi veriyor mu kendi sütünü verdiğinde. Eğer vermiyorsa sanmıyorum tiksindiğini
[silindi] İnatla bırakmayın mecbur sizi emecek küçücük totoşuyla size kafa mı tutuyor minnoş ya yerim onu ben 😄😄😄 pes etmeyin ısrarla verin alışana kadar biberon hiç vermeyin size biraz zor olabilir sürekli meme de tutun gerekirse