Cansuuuh Mustelayı çok övüyorlar ama her seferinde ondan da alamam ki üç tane ürün 800 900 lira dalin aynı fiyata a dan z ye herşey oluyor içinde setin bilemedim ya sizce hangi marka almalıyım
tatlibebegim_ Cansuuuh mustela aldım bebeğim 4 aylık olcak hala kullanıyoruz yarısına bile gelmedim baya bereketli oldu🤭
myavocado Cansuuuh Dalin ssla tercih etmeyin, hiçbir ürününün içeriği temiz değil, baya baya kimyasal içerikli, yeni doğan bebeğe değil yetişkine bile zararlı
Pembesarelle2 Cansuuuh Dalin ürünleri temiz içerikli değilmiş Dalin almıştım herşeyini kızımın , değiştim şuan mustela aldım
Meryykb01 Cansuuuh kesinlikle mustela ..hiç bir farkı olmaz diye düşünmüştüm uni baby cildi mahvetti mustelanın her ürününün aldım sonra ve mükemmel bişey
Mucizeayla Cansuuuh ben ilk kizimda mustela aldım bir şişe 6ay gitmişti nerdeyse 2yasina kadarda o markayı kullandım şampuan olarak güzelde ama gel gelelim meğerse temiz içerikli sanıyordum asla değilmiş yani üni baby gibi nerdeyse. Bakım ürünü falan almadım zaten yeni doğmuş bebek cildine yapay şeyler sürmeye gerek yok. Şimdi ecowell aldım bu musteladan daha iyimis içerik olarak ama bu da çabuk bitecek gibi 😂 bende uygun ve temiz bı marka arıyorum ikizlerim olacak 3 kıza şampuan yetiştiremem 🤣 e bebek in kendi markasını da güzel diyolar bide ondan Alicam