Canco Merhaba son regl başlangıç tarihim 5 ağustos 30 gün arayla oluyorum 13 ağustosta ovulasyon testi yapmaya başladım ve dünden beri hafif yumurtlama akıntısı var bugünde ağrı var testin 1 tanesini sabah yaptım ağrı olunca tekrar test yaptım ama yumurtlama var mı emin olamadım yardımcı olur musunuz yumurtlama olması için illa çizginin diğerinden koyu mu olması lazım https://imgyukle.com/i/CSHO36 Umarım fotoğraf yüklemeyi başarmışımdır
Mervekaram22 Canco canım ya aynı koyuluktw olması lazım ya da lh daha koyu olması lazım 5 6 güne pil görürsün
Mamiko_2020 Benimde başlangıç 5 Ağustos,benimde aynı bugün o koyulukta çıktı hatta fotoğrafı yüklemiştim bakabilirsiniz,ağrım akıntım vs vardı yaptım koyu çıkmadı tam olarak
Canco Mamiko_2020 evet şimdi baktım günlerimiz aynı ve aynı durumdayız bekleyelim bakalım birkaç günü daha Bende infertilite jeli kullanacağım bu ay o yüzden kaçırmamak için biraz telaş yaptım herhalde
Mamiko_2020 Canco tahminimce 1-2 güne olur gibi geliyor seninde benimde.Böyle semptomları yaşadıktan 1-2 gün sonra benim kasıkta ağrı oluyordu çok fazla demek ki o zaman yumurta çatlıyormuş ama ben direk akıntıyı vs baz aldığım için böyle günlerde yumurtlama oluyor sanıyordum demek ki yanlış biliyormuşum.Rabbim gönlüne göre verir inşallah 🙏🏻 🫶🏻
Canco Aynı şekilde bende ağrım ve akıntım olduğunda yumurtlama olduğunu zannediyordum günü değerlendirme oluyordu bakalım ilk defa bu ay ovulasyon testi ve infertilite jeli deneyeceğiz inşallah 3 senelik hasret biterde kavuşuruz hepimiz