DuyguuTopal Kızlar hamilelikte kabızlık nasıl çözülür ya offf çok fena şiştim kaldımmmm yardımmm lütfeenn
mujgan_33 DuyguuTopal kayısı hoşafı yapıp içiyorum bende de oluyor günde bir kase içiyorum çok iyi geliyor
glycnkrt DuyguuTopal valla hiçbir şey işe yaramadı doktorum probiyotik yazdı sabah akşam içince geçti. duphalac şurup içemedim oda herkese etki etmiyor sanırım bende işe yaramamıştı. leblebi nohut kola bunları yeme içme, armut ekşi erik ye dedi.
DuyguuTopal mujgan_33 bugün bnde kaynattım içtim blendırdan geçirdim ama bilmiyorum işe yarıcak mı sıcak içtim birde
Fyz_a DuyguuTopal zeytinyagi ic canim uzerine limon skp hem karacigere iyi geliyor hemde icimi kolay oluyor bi kac kasik ic insallah bi kac saate rahatlarsin
DuyguuTopal nur-can621 yok bişi vermedi doktorum zaten öncesinde çok bir sıkıntım yoktu bu hafta ve geçen hafta çok fazlaydı bu hafta kontrolde söyliycem ama
nur-can621 DuyguuTopal kontrole gittiğinizde söyleyin yada sağlık ocağına gidin orda yazarlar o anca iyi gelir hoşaf komposto işe yaramıyor maalesef kendimden biliyorum
mujgan_33 Betusmsr evet kuru kayisidan yapıyorum içine kuru üzümde koyuyorum onunda vitaminini almak için. Günde bir kase yiyorum. Deneyin bı herkesin bünyesi bir değil malesef geçmezse doktorunuza söyleyin.