Mervealya1992 ne kadar boş bir düşünce yok gerçekten erkek istemiyorum falan yazmışsınız yukarıda da. İnsanlar paralar saçıyor yahu evlat sahibi olmak için siz ısmarlama yapar gibi onu istemem bunu istemem diyorsunuz ne kadar komik. Erkek çocuğu tatmamışsınız sizde ondan böyle konuşuyorsunuz net. Erkek kardeşim var 22 yaşında annemle dertleşir paylaşır herşeyini annem yatmaya gitsin peşinden gider saatlerce konuşurlar kikir kikir odada gülüşerek. 2 oğlum 1 kızım var hepsi bambaşka ama giyinip beni görünce oğlumun ay benim prensesim demesi içimi eritiyor resmen. Benimle mutfakta bulaşık da yıkar sofra da kurar severek 2 yaşında oğlum toz aldığımı görsün koşa koşa sleepylerden alıp cam siler kendince 🥲 yahu çıkın şu kafadan eskiden soyum sopum yürüsün diye erkekte erkek demişler şimdi kız çocukları da soyadını kullanıyor ve olayı bitirdiler. Fakat hiçbir zaman ben kız çocuğunun hiç bir zaman erkek çocuğu kadar yerin dibine sokulduğunu görmedim etraftan bile ilk bebeğinde olsa erkek diyince aaa olsun gibi bir tepki alır olduk. Nerden nasıl yada kim tarafından erkek çocuklarının evlat yerine konmayacak kadar canavar olduğu algısı atıldı ortaya bilmiyorum ama hepsinin beynine tüküreyim. Çıkın şu kafadan Allah aşkına ya oda evlat sen nasıl yetiştirirsen öyle oluyor.