Asli98- 19+2 Haftalık hamileyim bugün tüm gün vajinamda sızı şeklinde bir ağrı hissediyorum ara ara gelip gidiyor çok şiddetli bir ağrı değil yaşayan oldu mu aranızda normal bir durum mu
1931 Asli98- bende vajinada bıçak saplantısı gibi ağrı yaşıyorum ama ben 36. Haftaya yeni girdim 35te başladı o da bebeğin aşağıya yaptığı baskıdan oluyormuş
Ayse0575 Asli98- 10+5 haftalığız ara ara bende yaşıyorum devamlı olup kanama vs olmadığı sürece korkmayın. Ilık duş alın kasılmalarınız hafifler. Bebek büyüdüğü ve baskıladığı için çok normal 🥰
Kubra6694 Asli98- idrar enfeksiyonu olabilir bende de ara ara oluyordu tahlil istedim enfeksiyon çıktı ilaç yazdı doktor. Enfeksiyon bebeğe de zarar verebilirmis ayrıca erken doğum sebebi olabilir demişti doktor. Bir tahlil isteyin bence
Tomucuk12 Asli98- benımde aynı seyler oldu doktorum normal sonucta rahım buyuyor dedı ama kontrolde rahım agzımın kısaldıgı ortaya cıktı. Yakın zamanda kontrolun varsa ölctur cnm
Alya26 Bende 19+3 benimde vajinada sızı var sanki iğne batırıp çıkarıyorlar gibi asagıya doğru benim ikinci gebelik olmasına rağmen ilk defa başıma geliyor bende merak ediyorum normal mi bu yoksa erken dogum belirtisi mi
Asli98- Alya26 bende erken doğum belirtisinden korktum iğne batırıyormuş gibi sizi gibi tarif edemeyeceğim bir durum salı günü kontrolum var ama tüm gün bu ağrıyla dolaştım evde
Asli98- Ayse0575 bende ilk başta büyüdüğü için olduğunu düşündüm sonra bir yandan da acaba erken doğum riski mi diye düşünmedim de değil 😅😍
Asli98- Kubra6694 geçen hafta yapılmıştı ama enfeksiyon çıkmamıştı salı günü kontrolum var mutlaka söyleyeceğim
Asli98- Tomucuk12 ay inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım 💞 çok zor gebelik insan bir yeri ağrıyınca hemen birşey oldu diye korkuyor