Cambardak__ Her yolu denememize rağmen bebegim olmuyor, tüp bebeğe geçicez moralim çok bozuk kızlar bana dua eder misiniz? Ve bu süreçte bebek isterken, beklerken hangi duaları ettiniz banada fikir verir misiniz
Canco Sizi çok iyi anlıyorum benimde 3 yıldır olmuyor bazen çok üzülüyorum annelik duygusunu yaşayamayacağımı düşünüyorum ama sonra verende vermeyende Allah vardır her şeyde bi güzellik diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum sizede banada ve isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah Bu süreçte her gün az veya çok 1 tl bile olsa sadaka vermeye çalışıyorum sağlıklı evlatlarımın olmasına, çocuğumun olmamasına sebep olacak her ne varsa affolmaya niyet ederek başlıyorum Cambardak__
Deletedmom_115 Cambardak__ benim bir arkadaşımın 10 senedir olmuyordu kendisi de biraz erken evlenmişti neyse ben hamile kalınca sürekli aklıma gelirdi sürekli dua ederdim ona elimi karnıma koyardım başta o ve onun gibi hasret kalmış herkes tatsın derdim sonra doğuma girdim sezaryen masasında sürekli aklıma geldi ve dua ettim neyse beni doğumdan sonra ardı dedim sana çok dua ettim hiç aklımdan çıkmadın dedim benim bebeğim 40 günlük olunca beni aradı ben hamileyim diye inanılmaz mutlu olmuştum yakınınızda varsa hamile biri size içten dua edecek biri elini karnına koysun içten dua etsin sizin için
Parlaktos Cambardak__ Aşkım benimde aynı 2 aşılama oldum tutmadı bugun yarın regl olursam tüp bebege baslıcaz🥹 Yine son bi umut bugun test yapcam Allah büyüktür💞💞🥲
Heardlestgirll Canımm benim Rabbim inşallah Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. Seni çok iyi anlıyorum. Umudunu kaybetme allah büyük kün fe yekün yoktan var eden. Ben ilk gebeliğimde Meryem süresi okudum çok etkilidir. 8.okuduğum gün hamile olduğumu öğrendim.
Canco Amin inşallah isteyen bekleyen herkese en güzel kısa zamanda ve şekilde nasip olsun 💕 Cambardak__
Heardlestgirll Cambardak__ evet canım her gün 1tane okudum 41gün. (Allahım bana katından hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et) diyerek de niyet ettim. Rabbim inşallah nasip eder size de isteyen herkese içinde bana da🌸