Bsrslt_ylmz 34 haftalık hamileyim son 1 haftadır her gören karnın aşşağı inmiş erken doğum olur doğuma hazırlıklı ol diyor böyle bi şey doğru mu deneyimleyen var mı??
Kardelen120o Bsrslt_ylmz Alakasi yok benim karnimda aşagiya düsuyodu devamli uzanip ayaklarini yukarda tut tekrar yukari cikiyo bebis banada kaynanam söylemisti boyle yap rahatlarsin diye cok faydasi var dene bence 🥰 37 +3 olduk hala karnim aynı degisen bisey yok 😁
cgnduru Bsrslt_ylmz saçmalık doğum anında inende var, ayrıca bebek sürekli yer değiştiriyor ondan kaynaklı olabilir.. geçen benimde asagidaydi şuan yukarıda 🤣 sen çok inanma öyle şeylere herkes çok bilmiş zaten daha coook 1 buçuk ayın var 🤣🤣
Ozlemkubra Bsrslt_ylmz benimde karnım hep aşağıda doktorda evet ayakları aşağıda baskılıyor fikkat et dedi ama bu ihtimal diğer hamileliğimde de öyleydi 39+5de doğurdum bundada inşallah zamanında gelirler. Göbeğimin üstünde bi avuç boşluk var mesela aşağıda top gibi duruyor
[silindi] Bsrslt_ylmz karın aşşşağı inince doğum olmaz :) benm en başında aşağıdaydı 37 de doğmuş sayılır ve hiç diyen de olmadı ayaklarını kaldır yat dinlen vs… normal yaşantıma devam etmiştim. İş ev çocuk…