ABC1 Whereismybaby kusura bakma seni rahatsız ediyorum ama bende dış gebelik geçirdim ve 1 yılı geçiktir hamile kalmadım siz dış gebelikten sonra tekrar hamile kaldınız mı
Mzzz Happ ay nasıl inanıyorsunuz bütün yorumlara bak herkese 1 kız 1 erkek garanti çıkıyor mantıklı mi
Ebaki Mzzz adı üstünde hurafe batıl inanç eğlence amaçlı yapıyorum sana niye battı ayrıca postlara bakarsan sürekli aynı çıkmadığını anlarsin
Happ Mzzz Allah bilir kaç tane ya da cinsiyetinin ne olacağını arkadaş zaten hurafe olduğunu bile bile yapıyor bizde merak ettik her insan hayatında bir kez olsun ciddi olmasa fal baktırmıştır değil mi öyle düşün
Ebaki Mzzz ayrıca bunu ben çevremde olan herkese yaptım ve doğru çıktı burda bazen posta yazarkn kafam karisiyo çocuklar durmuyo falan yanlış çıkabilir ama insan kendisine de yapınca aynı cikiyo sonuc deneyin isterseniz
Mzzz Ebaki postlara baktım hrrkesin 1 kız 1 oğlu mutlaka oluyor o yüzden komigime gitti bide buna inanmaniz hayret edici mantiginiz nasıl alıyor 🤭😂🤭🤭😂😂😂😂😂
Mzzz Ebaki banada yaptılar iki bebegimdede çıkmadı yengem gelinine yaptı çıkmadı gerçekten inanıyorsunuz şaka gibi 😂😂😂😂 bide doğru çıktı diyor ya çok komik çok bonkorsunuz herjesin mutlaka oğlu ve kızı oluyor 😂😂😂😂
Mzzz Ebaki ayrıca bunu ben çevremde olan herkese yaptım ve doğru çıktı burda bazen posta yazarkn kafam karisiyo çocuklar durmuyo falan yanlış çıkabilir ama insan kendisine de yapınca aynı cikiyo sonuc deneyin isterseniz @Happ pek hurafe gibi düşündüğünü sanmıyorum keşke böyle dudunse
Ebaki _moom ismin ne cnm kndinde yapabilirsin aslında yüzüğüne gümüş kolye tak veya ip avucunun içinden yukarı kaldır yuvarlak cizerse ip ya da kolye kız ileri geri yaparsa erkek cikiyo