İlk doğumum 40 haftalık oldu kızım normal doğum ile dünyaya geldi.özel hastane ile anlaştık 2 .doğumum için .33 haftalık sabah 4 de bir kalktım suyum geldi.eşimi kaldırdım ama inanmadık o kadar çok korktum ki anlatamam.hemen anlaştığımız özel hastaneye gittik.bizde yenidoğan yoğum bakımı yok dediler gönderdiler.sabah 5 sokakta kaldım suyum geliyor hiç açılmam yok.titriyorum korkudan.başka özel hastaneye gittim allahtan kabul ettiler yoğum bakımında çok iyi bir hastane.bir doktoru aradılar Allah razı olsun hemen evden kalktı geldi. İlk kez orada tanıştık bebeğin hiç suyu kalmadı sezaryana almamız lazım dedi.sezaryena girdim.ben tentirdiyot kokusundan hep kusarım.kusa kusa ameliyat oldum. Çıktım odaya geldim.ben ne yaşadım diye başladım ağlamaya bebeğim entübe oldu göremedim.o kadar çok korkup kendimi sıkmıştım ki 2 saat aralıksız ağladım.2 gün geçti üzerinden hala beynim yerinde değil saf gibiyim.2 yaşındaki kızım bile yanıma gelmiyor.bende size pozitif doğum hikayemi anlatmak isterdim ama .rabbim böle nasip etmiş .dua edin bebeğime kavuşayım tez zamanda 🙏