Zuhalsebu Dagci 2 3 ile yola başladık 21 saat sonunda 7 8 idi ama nstden hiç sökmediler devlet işte, artık kötülendik filan herhalde bilmiyorum orasını zihnim çok açık değildi başıma gelip apar topar sezaryene aldılar
Goktugunannisi Dagci nst de düzensiz 3 sancı dışında görünürde pek birşey yok yalancı sancılarım var gelsin diye tüm tuşlara basıyorum merdiven in çık ananas ördek yürüyüşü squat yapıyorum 2.5 yaşında bir oğlum var akşama kadar peşinden koşuyorum ama henüz birşey yok
Dagci Goktugunannisi vakitleri daha var demekki 🥹 gelmeyincede insan panik oluyor kendi sanciniizn gelmesini mi bekliyorsunuz
Goktugunannisi Dagci yarın benim de kontrolüm var kendi sancımı da bekliyorum ama içimden bir ses ilk doğumumdaki gibi suni sancı verecekler diyor kormuyor değilim hani
Dagci Dagci acilma vs olmadigi icin mecburen beklemek zorunda kaldim yarin gidince belli olacak inşallah
012908- Dagci son zamana kadar benimde acılmam hic olmadi bir anda oldu sıcak suya sguat pozisyonunda otur bol bol sıcak su
012908- Dagci öyle kaynar su gibi degil canim nirmal banyo suyun gibi legene doldur sguat pozisyonunda yorulana kadar otur sonra bagdaş şeklinde otur