Elif-ada- Kızlar çok mutluyum yaklaşık 8 aydır ovulasyon yapıyorum ilkkez pik gördüm ve bu ay ilkkez klomen kullandım ozurdileyerek pik olmuşken yardımcı olurmusunuz sabah ilişki oldu şimdi nezaman olmalı inşallah tutar 🥹🥹🥹
Kubraylvc Elif-ada- gözün aydın canım bugün sabahı değerlendirmişsiniz yarın çatlar büyük ihtimalle zaten yarın değerlendirin önemli olan çatladıgı gün bugünü tekrar yaparsanız sperm kalitesını de etkiler zaten değerlendirmişsin
cansu_dgn Elif-ada- gözün aydın kuzum çok sevindim seni çok iyi anlıyorum inan senin piki görünce ben bile sevindimm 😊 bugünü değerlendirdiysen bide çatlama gününü değerlendir inşallah tutar 💗
Elif-ada- cansu_dgn İnşallah cnm aynı dertten muzdariptik seninle Dr gittiğinde sende bı konuş istersen ay gerçekten çok şaşkınım ve mutluyum inşallah tutar darısı senin başına inşallah🤲🤲
cansu_dgn Elif-ada- çatlatma iğnesi olacak mısın doktor kontrolünde mi başladın hapa yoksa kendin mi başladınn
Elif-ada- cansu_dgn Kendim başladım Dr gitmek istemiyordum ama yarın için randevu aldım bakalım ne durumdayım dediğim gibi hiç pik göremedim 8 aydır deniyorum hafif koyulasip siliklesiyordu ilkkez klomenden sonra pik gördüm ama siz Dr kontrolunde başlayın pik gördüm ama nedir bilemiyorum kist yapma etkiside varmış inşallah öyle olmaz
Beyza90_ Elif-ada- ya değerlendirin muhakkak 😍 inşallah olur. Bende 9 ayda sadece 2 kez yumurtama gördüm, sizin neden yumurtlama olmuyordu sebebi belli mi ne yapmak gerek acaba
cansu_dgn Elif-ada- ben bu ay yine pik göremedimm bende klomen kullanıcam sanırım senin çatlama oldu mu bugünn? Bana anlatır mısın nasıl kullandın adetin kaçıncı günü başladın ve günde kaç hap içtin bende sen gibi uygulamak istiyorum çünkü problemimiz aynı ya
Elif-ada- Beyza90_ İnşallah canım benim yaştan dolayı sanirim dongum kısaldı ve az adet goruyordum Dr gittim tahliler yapıldı hepsi normal geldi bir sorun yoktu ama Dr klomen veya hicbirsey vermedi denemeye devam dedi bende birdaha gitmedim kendim kullandım klomeni hayırlısı olur insallah