Herkese merhabalar 🤗🤗
Ben forumda hep okuyucuydum aslında ama doğum hikayemi sizinle paylaşmak istedim🌸
İlk bebeğimi 39+2 de suyumun gelmesiyle suni sancı ile 16 saatte doğurmuştum ve benim için zor bir süreç olmuştu
🔹2. Bebeğimde ise hep suyumun değil de kendi sancılarımın gelmesini ve evde sancımı çekerek hastaneye gideyim diye hep dua etmiştim ve istediğim oldu Allah’a şükür
🔹 39+3 de sabah hafif hafif adet ağrısı ile düzensiz bir şekilde ağrılarım başladı ve tam da muayenemiz sabah 9 daydı hiç açılmam yoktu sancım da çok az çıkmıştı eve geçtik
🔹Ara ara sancılar devam ediyordu öğlen 12-13 arası düzensiz de olsa daha netti ağrılar ve kasılma programı ile takibe aldım
🔹 Saat 16.30 -17 gibi daha düzenli sancılar gelmeye başladı ve 10 dk bir gelmeye başladı doktora da bilgi vermiştim daha hastanedeyim gelin bi bakalım dedi ve duşa girip hastane yolunu tuttuk 18 de hastanedeydik
🔹Doktor açıklık muayenesi yaptı 7 cm açılmam vardı o an ki şaşkınlığım ve mutluluğumu bi bilseniz🙈odaya geçtik nst takıldı vs sonra suni sancı ile desteklediler suyumu patlattılar ve ağrılar geldikçe suquat yap dediler 19.10 da doğumhaneye geçtik , bebeğim kilolu olduğu için de başını tam kanala sokmamıştı önce onun için uğraştılar ağrılar geldikçe ıkındım ama ne yalan söyleyeyim baya zorlandım ama her şey gelip geçiyor ve akşam 19.40 da kızım doğdu👧 dikişim ne kadar bilmiyorum ama önemli olan bitmiş ve sağlıcakla kızımı kucağıma almam☺️
🔹İlk doğumuma göre her şey daha kolay ilerledi bunun için mutluyum sadece ıkınma kısmında bu sefer çok zorlandım onun dışında her şey iyiydi doğum yapacak tatlış anneler her şey gönlünüzce olsun inşallah , herkese kolay doğumlar diliyorum 🤰😍🎈