eylulmucizem_ Kızlar bebek haftasına göre mi doğmalı yoksa kilosuna göre mi? Kilosu 38ci hafta normal haftası 37ci haftaysa ciğer problemi yaşar mı?
huysuz__ eylulmucizem_ sürece bağlı bir durum yani, haftasına göre de değil kilosuna göre değil . Sizin ve bebeğiniz için en sağlıklı zaman hangisiyse doktor ona göre karar verir.
eylulmucizem_ Balbebek012 huysuz__ Erken gelmesi için bişeyler yapa bilirmiyim diye merak ediyorum. Yani bu hafta içinde doğarsa ciğerlerinde problem yaşarmıyız acaba
huysuz__ eylulmucizem_ normalde 34 haftayı tamamyalan bebekler ciğer gelişimini tamamlıyorlar, kritik hafta 34-35 ama doğum esnasında veya anne karnında herhangi bir ciğer sorunu varsa 40 haftada da doğsa sorun yaşayabilir, bunu bilemeyiz yani🤷♀️
Balbebek012 eylulmucizem_ bence bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor iki normal doğum yaptım neler neler yaptım ikisinde de 40 ı geçtim ama şu var ördek yürüyüşü ve düzenli cinsellik bence doğumu etkiliyor başlatıyor bence
eylulmucizem_ Balbebek012 ördek yürüyüşünü yapıyorum doktor bu gün alttan kontrolde başını hissetmediğini söyledi ama rahmin ağzı çok yumuşalmış dedi. Başı yerleştiği an doğura bilirsin dedi