Xxxxci Kızlar 26+4 haftadayım inanılmaz sağ ve sol kalçam ağrıyor. Sırt üstü yatmadığım için sağa sola yatıyorum ama dayanılmaz bir hal aldı yatamıyorum gündüz de duramıyorum ne yapmam lazım ne önerirsiniz
huysuz__ Xxxxci maalesef bende de bu gebelikte var, 37+3 oldum hala yattığım yerden kalkmak, oturmak, yürümek çile resmen etim kemiğim ağrı içinde kramp gibi.. magnezyum iyi geliyor dediler de bende işe yaramadı 3. Gebelik vücut eror veriyo resmen🥲
Niloyaaaaa Xxxxci 36+4 üz bizde ve uzun zamandır maalesef aynı sorunu yaşıyorum sürekli kalçama vura vura ezmek istiyorum öyle bir ağrıyor bacaklarıma yayılıyor ki ne gece ne gündüz uyutmuyor magnezyumumu 2 ye çıkardı doktorum ama yine de etki etmiyor sürekli üstüne yatmaktan siyatik olduğunu düşünüyorum Allahım bir an önce sağsalim doğurup sırt üstü yüz üstü ve sağa dönüp uyumak istiyorum sola uzun bir süre yatmak isteyeceğimi sanmıyorum 🙄🥴
Merve0135 huysuz__ bnde bugün doktorumla görüştüm artık dayanamadım ağrıdan doktorumda magnezyuma başlamamı söyledi yarın alacağım inşaAllah geçer
Merve0135 huysuz__ 24+1 olduk 1 haftadır kalçamdan yürüyemiyorum ağlıyorum ağrıdan gece yatmak zehir oldu sağa sola dönerken bağırıyorum 😣