yavrucakannesi Kızlar çok merak ediyorum haftaya göre kaç aylığım nasıl hesaplanır hep farklı sonuçlar çıkıyor Google olsun burdaki asistandan olsun tam net nasıl hesaplanır bilen var mı ?
kindacute yavrucakannesi ben hesabı haftaya göre değil son adet tarihimi baz alarak yapıyorum daha net oluyor bence. Çünkü her ay 28 gün değil o şekilde hesaplayınca tam tutmuyor
Hllozclk Mesela tam 7 ayın bitmesi için 7×4=28+2hafta bitmiş olması gerekiyor yabi 30 haftayı tamamladığında 7 ayın tam dolmuş sekizi doldurmaya başlamış oluyorsun neden böyle bilmiyorum ama öyle diyolar.
yavrucakannesi Hllozclk yani oldugumuz haftadan -2 haftayı çıkarıp mi sonucu bulmuş oluyoruz kafam karıştı birazcık 😂
Hllozclk yavrucakannesi 16 haftada 2 hafta sonra tam 4 ay bitmiş olacak şuan 3.5 aylıksınız herkes böyle hesaplıyor
yavrucakannesi Hllozclk bende googleden iki tarih arası hesaplama olarak yazdığımda çıkan sonuca göre ilerliyordum
yavrucakannesi kindacute bende googleden iki tarih arası hesaplama olarak yazdığımda çıkan sonuca göre ilerliyordum
yavrucakannesi bu şekil mesela. Birinciye son adet tarihimin ilk gününu yazıyorum ikinci kısma da hesaplayacagim o günün tarihini yazarak hesapliyordum.