Anneoluyorumm00 Kızlar 26 günlük bebeğimin gözlerinde çapaklanma oluyor ilk bir gözünde vardı şimdi ikiside capaklanıyor ne yapmalıyım sizce neden oluyor.
Dunyam28 Anneoluyorumm00 bence doktora goturmelisiniz biz ne desek yanlış olur mikrop da olabilir göz yaşı kanalları da tıkalı olabilir pek çok seçenek var
gozdexx Anneoluyorumm00 bazıları anne sütü veya çay sürüyor diye biliyorum ama ne kadar mantıklı bilemedim iyileştiricem derken daha kötü olmasın
Masym34 Anneoluyorumm00 anne sütü sakın damlatmayın silmeyin benimde bebişim doğduğundan beri hep Çapaklı bi iyileşiyor bi yine oluyor şimdi antibiyotik krem verdi doktor onu kullanıyorum ve çay dedi doktorumuz sabah akşam arada birde pamuğu çayla ıslatıp siliyorum ve göz kanallarına da masaj hapın arada bir
Teacherr Anneoluyorumm00 anne sütü önerenlere falan inanma lütfen doktora götürün. Benım beneğimde de bardı doğduğunda damla verdi masaj yaptık temiz pamukla sildik zamanla geçti
Anneoluyorumm00 Dunyam28 götüreceğim zaten pazar olduğu için acil tek açık onlarda doğru müdahale etmezler diye goturmedim çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum pazartesi ondan acaba niye böyle oldu ne yapabilirim diye merak ettim sormak istedim teşekkür ederim
Anneoluyorumm00 gozdexx aynen bende onu duydum kötü yapar falan diye surmiyorum o tür şeyleri dahada kötüleşir falan Allah korusun teşekkür ederim canım
Anneoluyorumm00 Masym34 anladım canım çok teşekkür ederim bende ondan korkuyorum zaten daha da kötü olur diye
Anneoluyorumm00 Teacherr tamam canım yarın ilk işim doktora götürmek, bende o tür şeylerden korktuğum için surmiyorum zaten bana da sür falan dediler yapmadım hafta sonu olduğu için doktora gidemedim hafta içi götüreceğin,, teşekkür ederim canım
Melekabdullah Anneoluyorumm00 kafasi üşüyodur canim kafasini sicak tut bide damla veriyolar damla iyi oluyor saglikocahina gtrebilirsiniz
Anneoluyorumm00 Melekabdullah anladım canım çok terledigi için şapkasını çıkarıyordum ondan demeki oldu öncesinde yoktu çünkü usutmus o zaman dikkat ederim çok teşekkür ederim 😊
mhrmom Anneoluyorumm00 benim kızım doğuştan göz yaşı kanalları tıkalı ve hep çapaklı,sulu yaz aylarında iyi hatta yarın hastaneye götüreceğim ameliyat günü için😒 bence siz de götürün biz ameliyat için geç kaldık. 1 yaşından hemen sonra yapılması gerekiyordu şuan kızım 2 yaşında. Çay, anne sütü vb. Şeyler kullanmayın sadece doktorun verdiği damla ve masaj dışında. Size tavsiyem düzenli masaj yapmanız masajla iyileşebiliyorlar
Anneoluyorumm00 mhrmom geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşALLAH 🤲 anladım canım teşekkür ederim
Hamisbayan Anneoluyorumm00 netildex göz damlası alabilirsin eczaneden ben kızım için almıştım hemen hemen aynıydı çocuğunuzla günü 30 günlük filandı
Birbebekannesi01 Benim oğlumda da doğuştan itibaren göz capaklanmasi vardi göz kanalları tikanik olduğu için oluyormuş doktor uygun göz damlası verdi kullandık aynı zamanda da kaynamış ilimis su ve pamukla sildim serçe parmağımla göz pinarlarina hafif bastırarak masaj yaptım kanalların açılması için bir gözü açıldı fakat diğeri açılmak bilmedi belli sürelerle capaklanma tekrarladı antibiyotikli göz damlası kullandık geçti derken sürekli tekrarlar oldu 20 aylıkken şehir hastanesinde laktamil sondalama ile tıkalı olan göz kanalı açıldı o şekilde düzeldi çok şükür. Sizde şuan kaynamış ilimis suya pamuk batırarak temizleyebilirsiniz ama mutlaka göz doktoruna gösterin damla yazacaktır
mhrmom Birbebekannesi01 nasıl yapıldı laktamil sondalama nasıldı süreç muhtemelen benim kızıma da yapılacak yani çok zorlandı mi?
Anneoluyorumm00 Birbebekannesi01 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşALLAH 🤲 anladım canım teşekkür ederim