Dryfrmzz25 ykaya18 doğum kontrol hapı kullanamıyorum göğsümde kist var vücuda zarar veriyor bence o ilaçlar
Dryfrmzz25 huysuz__ yorumunuz çok kıymetli gerçekten benimde 11 ay olacak aralarında sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil
huysuz__ Dryfrmzz25 Allah utandırmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar etsin🙏 sıkma canını olması gereken hayır buymuş sizin için
Dryfrmzz25 Minikmucizem21 evet canım aynen öyle Allah kuluna kaldıramayacağı şeyi vermezmiş inşallah üstesinden geleceğiz ☺️❤️
selim10 Dryfrmzz25 yanlış anlamazsanız bişey sormak istiyorum, sadece ilişkinin başında mı korunmadınız tamamında mı
staRmama Dryfrmzz25 gerçekten mi ya? Benim de oğlum 3 aylık, belki beni linçlerler ama bende istiyorum ikiz gibi büyüsünler diye. Süt konusunu bilmediğim için yapmam gibi ama sanki oğlumun hakkına girerim gibi hissediyorum ☹️
Dryfrmzz25 GamzeOnderTasal hiç moralim bozulmuyor inanın tek dileğim sağlıklı olsun karnımdaki çocuğum ❤️
Hilal2901 Dryfrmzz25 oglum 4 aylıkken hamile kalmısım ben de 13 aylıkken dogum yaptım. Simdi bir de 20 günlük bebegim var 😂 alısmaya calısıyoruz rabbim vermis gücünü de verir sen hiç canını sıkma
myangelson ykaya18 İş erkeğin geri çekilmesine kaldı Geri çekilme korunma yöntemi degildir bu şekilde bir sürü hamile kalan kişiler var. Sadece geri çekilme kullanırsanız korunmamis olursunuz. Prezervatif+ geri çekilme veya spiral tarzı korunma yöntemlerini denemeniz gerekiyor.
ykaya18 myangelson korunma yöntemlerini biliyorum fakat doğumdan sonra hemen spiral takmıyorlar diye biliyorum. Kusura bakmayın ama prezervatifte çok yapay geliyor 🤭
selim10 Dryfrmzz25 ya ben şey diye duymuştum, hani erkekte boşalma olmadan da hamile kalınabiliyor, yani ilk başta korunmasız ilişkiye girip sonra prezervatif ya da geri çekilme olsa bile, böyle bişey var mı acaba
Hilal2901 Dryfrmzz25 rabbim vermis korunsam da veriyor ne yapalım 😂 kolay değil zor sma en fazla 2 yıl zorlancaz
Dryfrmzz25 Retjza küçük oğlum için üzülüyordum ama Onunla dahada fazla ilgileniyorum artık bi anne olarak bişeyini eksik etmem
Miskinim Dryfrmzz25 bende hep böyle peşpeşe olsun istedim 3 yaş olacak ikiz gibi büyürler evet biraz zorlanırsın ama ikisi aynı zamanda ortaya çıkacaklar birbirlerine çok iyi arkadaş olurlar inşallah. Rabbim böyle nasip ettiyse vardır bir bildiği canım sen güçlü biri olmasan baş edemeyecek olsan Rabbim sana nasip etmezdi öyle düşün