Dryfrmzz25 Ben de bebeğim 4 aylıkken hamile kaldım. İlkinde sezeryan olmuştum. Şimdi 36 haftadayız. Bir ay öncesine kadar mide bulantısı dışında çok zorlanmadım. Yaklaşık bir aydır sancılarım var, iki hafta önce dayanamayıp hastaneye gittim, 4 dk’da bir 80leri bulan sancılarım olunca yatışım yapıldı iki doz ciğer geliştirici vuruldum. Serumlar iğnelerle sancılar azaltıldı. O zamandan beri çok daha ağırlaştım. Bebeğimin de maşallahı var, biraz iri. Yatıştan beri hiç yalnız kalmıyorum, eşim evden çalıştığı zaman sürekli ondan destek alıyorum. İşe gittiği günler anneme gidiyorum. Ben neredeyse hiç kaldırmıyorum. Vücut ağrılarım da daha fazla oluyor, bebek doğunca da bir süre zorlanacağız elbet. Tüm bunları kabul etmek gerekiyor. Ve birileri mutlaka destek olmalı. Ama bir iki sene sonrası çok güzel olacak inşallah. Hem kardeş hem arkadaş olacaklar birbirlerine. Ben çok çabuk kabullendim bu durumu. Sadece ara ara hormonların etkisiyle aşırı duygusallaşıyorum, bazı birikmişlikler patlak veriyor ama genel anlamda çok mutlu ve huzurluyum çok şükür. Rabbim verdiyse vardır bir bildiği. Sağlıkla kavuşup huzurla büyütelim inşallah bebişlerimizi 🥰 siz de kalbinizi ferah tutun, her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır elbet 🌿😌