Denizinannesiii34 Kızlar ben bunu daha yeni fark ettim benim gibi olan var mı eşimde bisey demedi bi farklılık var diye ilişkimiz hala devam ediyo perşembe 29 haftama giricem şuan 28haftanin içindeyim " Vajinanın düz olur ya normelde benim bir dudağı normel bi dudağı aşağı sarkmış gibi yana doğru açık gibi bi tuaf bilen var mi affınıza sığınarak soruyorum.cok utaniyorum doktora gitmeme daha çok var önemliyse giderim hemen yarin kusura bakmayın tekrardan ..
Hafizzeynep Denizinannesiii34 ilk defa duyuyorum ama korkulacak bişey gibi gelmedi bana içine sinmezse doktoruna danış 🙂
Denizinannesiii34 Sevgiseli gercektenmi 😣 ya geçmez mi doğum yapınca neden sarkar acaba ya of motelin bozuldu şimdi
Denizinannesiii34 MerveNural canım he alt tarafımı açıp inceledim normelde ağdaya giderdim artık canım çok fazla yaniyo ve jilete vurunca fark ettm bunu mu incelediniz derken çok kırıcı oluyosn niye oturup inceliyim gördüm ve endiselendim sordum ne var bunda ?
Sevgiseli Denizinannesiii34 sarkma varsa estetik mudahale gerektirir cnm . Takilma bence hersey dort dortluk olmak zorunda degil catlarizda sarkarizda onemli olan saglik sonucta
MerveNural Denizinannesiii34 dediginiz seyi anlamadım sorunuzu hicc anlamadim bu durumun zararli oln kismini da anlamadim neyini merak ettiniz onu da anlamadim bi aciklayin cidden
Nur16 Denizinannesiii34 sanki kendi orasına hiç bakmıyo he onun gibi konuşmuş boşver canım kafana takma sen inşallah Doğumdan sonra düzeliyor canım eski haline dönüyor 40 günde toparlanıyor
Krasivyy Denizinannesiii34 bakma sen kimseye canm hamilelikte vajinada değişiklilkler olabilir aldığımız kilolara bağlı olarak zamanla düzelir doğumdan sonra
[silindi] MerveNural sanırım kirli geZiyo oranı mı inceledin yazmışya az çok temİzliğini yaparsan incelemeden de bişey olunca fark edersin hem inceleyedebilir kimene Denizinannesiii34
Denizinannesiii34 Nur16 cok teşekkür ettim canim gerçekten oranın öyle sarktigini görünce endişelendim vallahi ilk hamilelik ilk tecrübe böyle biseyi sorucak yakınım yok kayinvalideme hiç soramazdım kontrolümde çok var oyuzden dedim sorayim
Ssshhh Benimde ara ara öyle oluyordu kaşındıktan sonra , krem falan sürüyordum sonra eski haline geliyordu hemen normal yani
Nur16 Denizinannesiii34 rica ederim canım Merak etme doğumdan sonra 40 ın çıkana kadar toparlar içini ferah tut stres yapma hamilelikte herşey oluyo canım miniklerden oluyo bi doğursak 😘❤️🙏
Denizinannesiii34 Hafizzeynep valla bende ilk hamileligim ya oyuzden daha önce böyle bisey yaşamadım bide böyle değildi orası bugün fark ettm korktum öyle görünce
Chan Denizinannesiii34 Eğer dudak kısımlarınızı kaşımamışsanız bu durum yüksek ihtimalle kalıcı değildir. Ama kaşımayla olan sarkmalar düzelmiyor.
Denizinannesiii34 Chan hiç kaşımam normelde kasinmadimda kasinmadigi halde duzelcekse eğer oh çekebilirim inşallah çünkü çok kötü duruyor çok sagolll
Denizinannesiii34 Nur16 vallahi ya vücut öyle bi degisiyo ki yarabbim anne olmak gerçekten çok kutsal bisey