i3urcu son bir kaç haftam kaldı ama bebek arabasına hala karar veremedik. sizler hangisini neden tercih ettiniz?
Rola7 i3urcu ben de henüz karar veremedim. Chicco mysa almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumuna da ihtiyacım var
duyguluanneee i3urcu ben üç yıl önce joie travel aldım araba çok iyi dağ bayır taş demedi hala taş gibi ama çok hantal kapanınca bile çok yer kaplıyor şimdi yine hamileyim maxi cosi Lara düşünüyorum kapanınca küçük oluyor ama hiç deneme fırsatım olmadı hiç bir mağazada yok bakıp alıcam inşallah travel sistem rahattır ama hantaldır belli bir yerden sonra hantallık dezavantaj
AdinsMom i3urcu en güzeli maxi cosi lara2 deneyimli ve 3 bebek arabası değiştirmiş bi anne olarak söylüyorum kabin boydan başka araba alma
Eylul11 i3urcu Bagi neo 2 aldım pusetsiz de var pusetlide, inanılmaz konforlu bir araba , çift yön dönebilme travel sistem olabilme özelliği ve tek elle katlanabilir oluşu , yer kaplamayışı , hafif olması falan iyi ki almışım diyorum .
Zeynepyldz Ben de karar veremedim travel sistem istiyodum ama burda kesinlikle travel alma yazanlar çok neden onu da anlamadım belki yazan olur burda bekleyim ben de 😅
Aabbccc Zeynepyldz bende travel sistem istiyorum da alma diyenler çok var mağazada çalışanlarda kullanışlı olmadığını soylediler
Scarlett İlk kızımda casual cadillac air travel sistem aldım. Şimdi 2. Kızımda da onu kullanacağım. Tek eksisi büyük olması arabaya vs koyarken onun dışında bütün arabalardan daha iyi bence travel sistem. Kabin tipi bir bebek arabası daha almıştım tatile giderken uçak vs kolay olması için ama gereksiz para verdim. Kabinide uçağa koyuyorsunuz kapıya kadar alıyorlar bilmiyordum. Travel sistem bana göre daha sağlam, daha geniş ve daha kullanışlı. Pazara bile bebeğimle gittiğimde alt sepeti gayet rahat yetiyordu. Ayrıca güvenlik açısındanda bence yeterince iyi.
SanBMom Biz prego urus aldık ama diyatı çok arttı biz aldığımızda 12 bin di şimdi 20 olmuş gereksiz bir fiyat ama prego genelde çok memnun kalınan bir marka
Ebrulis Bende arastırıyorum çoğu travel sistem almayın diyo. Puset zaten çok kullanılmıcak diye kabin boyları tercih edin diyolar.
elifdemir09 Luxus Hummer Travel sistem aldım Ama Travel kadar ağır bi bebek arabası değil hatta arka tekerleri küçük olsa kabin boy statüsünde bir araba puseti ve puset aparatları içine dahil manevraları çok iyi ve iskelet sistemi kesinlikle sağlam bence fiyat performans olarak bakınca harika bi seçenek İndidimden 7 bine aldık ama şuan 9 bin TL sanırım e bebek in kendi uygulamasından aldım ben mağazalara daha gönderilmedi sanırım
lemux 2015′te peg perego marka travel sistem araba almıştım yeğenim için. Peşinden kardeşi benim çocuğum falan derken hâlâ sağlam ama sığmıyor bagajlara veya fazlasıyla yer kaplıyor. Pusetini de ben çok kullandım bu kısım bebeğin fiziki yapısına da mizacına da bakıyor. Bizimki sevmişti. Çocuğumuz büyüyünce Hamilton r1 aldık azcık taşınabilir olsun diye, yokuşta beni çok yoruyor. Peg perego daki o sürüş konforunu çok arıyorum. Travel sis. ile uzun süre yürürüm ama diğeri beni çok yormuştu.