Delice_zeytin Önerilerinizi canla başla okuyorum. Lütfen paylaşın. Kabız olmamaj için ne yemeli ne yememeli ?
Myrtle Delice_zeytin ben hastaneye karisik hosaf ve kayisi hosafi goturmustum. Hastanede de hosaf veriyolar ögünlerde. Kahve ictim. Baya su ictim. Bitter yedim. Süt artirici cay vardi yanimda ondan da ictim. Rezenede icmistim. Gazimi da gezerek yaptim bol gezin 2 saatte 1. İki buklum gezdim ama gaz rahat cikti. Hastanede de buyuk tuvalete ciktim o da zorlamadi. Benim yaptiklarim bunlardi. saglikli dogumunuz olsun ☺️
huysuz__ Delice_zeytin bağırsakları yumuşak tutmak için bi kaç gün öncesinden kuru veya taze kayısı yiyin, bol su için . Zaten ameliyattan sonra karbonatlı su, kayısı hoşafı tükettirirler size, bol sıvı ve bağırsakları çalıştıracak şeyler tüketin .
Busrarda_23 Kayısılı meyve suyu yanına almalısın canım ve ben maden suyu içmiştim bana iyi gelmişti bunlar
Delice_zeytin Busrarda_23 maden suyu gaz çıkarmaya mı yardımcı oldu canım , doğum sonrası hemen içtçn mi
Delice_zeytin Myrtle gaz olayı problem zaten inşallah kolay halledebilirim . Tavsiyelerin için çok teşekkürler
Sevdanaz Bütün kayısı al yanına mutlaka önce ye sonra hemen üstüne su iç benim ne kayısı hoşafıyla ne rezeneyle hiç biriyle gaz çıkaramadım büyük tuvaletime de çıkamadım anca kayısı yiyip direkt su içince yapabildim aklında bulunsun canım
Busrarda_23 Delice_zeytin evet aynen gaz için çok iyi oldu doktor sıvı şeyler icebilirsin dediği zaman içmiştim
Delice_zeytin huysuz__ bol su gebeliğin her aşamasında vardı evet içiyorum çokça . Kayısı yemedim hiç yarın alayım doğum sonrası nasipse yiyeyim