Yarenelibol Zorlu ve sonu güzel olan normal doğum hikayem etkilenebilirsiniz her ayrıntısını yazıcam bana sonradan kızmayın bilginiz olsun 🥳 11 ocak cuma günü sabah 6 da suyum sızıntı şeklinde akmaya basladı akşama doğru sıklaştı arı sıfır 38+2 iken 2 cm açım vardı zaten bilenler bilir... akşam 9 a doğru sürekli geldi bn artk anladm doktorumu aradım yatagı ıslatacak sekilde gelemdiği sürece arın baslmadıysa sıkıntı yapma kasılmaları takip et dedi sabah 9 da cliniğe gittik 3 cm açıklık rahim yumsaması ve suyumun geldiği kesinleşti 12 gibi yatısım yapıldı hastaneye suni sancı verdiler bi saat sonra açıklık aynı 5 cm olunca suyum yukardan delinmiş o yüzden sızıntılı geliomuş birşeyşe ebem patlattı suni arımı 77 ml cıkardı ayağa kalktım suyumun yarısı gitti ve dyanılmıyacak bir arı nefes alamadm mafoldum 1 dakikada arı geliyordu epidural için doğumhaneye gittik sürekli sancım geliyordu 8 kere denendi ve ben korkudan arıdan mafolmuştum kilom 124 ve yağ dokumdan katateri yerleştirememişti en sonunda oldu sonunda rahatta kavustum önce uyusukluk oldu bacaklarmda felç gibi arı tavan ama arı hissetmiyorsun😂 sanki sen doğurmayacaksın gibi kesinlikle yaptırın derim 9 olana kadar saate acıklık oldu 7,8,9 derken 10 oldum doğumhaneye bi gidip bakalm dediler arım basladı herşey şimdi baslıyordu essas😁 eşimi almadılar tek girdim ebem ve doktorum baya bi oraştılar Allah bin kere razı olsun benim kilom yüzünden istediğim gibi doğuramadım ıkındım ama gelmedi yarısnda eşimi aldılar o zaman bi casaret geldi bana 40 defa ıkınmısımdır belkide gelmiyordu paşam kesi yapıldı vakkum yoluyla iki kez denendi ilki başarsız dı ikincisinde öyle bi ıkındım ki 3,705 gram 50 cm paşam geldi eşim ağlamaktn helak olmuş çıktı gitti dayanamadı bayılıyordu 😂 annem geldi sonra kordonunu ben kestim anlatılacak onca şey varki yaşayın ve görün derim☺️ dünyalar benim oldu elleri semada bana bakıyordu kucağıma verdiler ondan sonra acı sızı yok gerçekten herşey geçiyormuş smdi 3 günlüğüz Hiçbirşey hatırlamıyorum nolursa olsun birkez daha deseler normal derim kucağımda yavrumla doğumdan cıktım herkes bizi alkışladı hiç kahrı yok bana tek derdim göğüslerim vesarılık olmasından korkuyom birde yarım sünnetli doğduk sünnet yaptırıcaz toparlanınca 😊Allah tüm isteyenleri bi avazda kurtarsın sorularınız varsa bende yasadıklarımdan cevaplayabilirim Lütfen ama Lütfen kimsenin dediğine bakmayın bünye meselesi bn herkeşsn dediğine baktm hiçbirisii olmadı herkesn farklıymıs anladm seZeryan olsam kalkamazdım zordu 😕 ama değdimi değdi Allah a çok dua ettim sancı çekerken kmse zorda kalmasn 🤲 sorularınızı alabilirim kusura bakmayın tam olarak anlatamadm malum bebiş😇😍🥰
Nurrrrr Yarenelibol ACanım rabbim sağlıklı sıhhatli. Büyütmeyi nasip etsin şey dicem yarı sğnnetli doğdu derken?
Makbuss Yarenelibol gozun aydn cnm masallah Allah anali babali buyutsn darisi basimiza yarin kontrolm var bklm nedick doktorm bel agrim var sadece 39.2 oldk kizmla 😊
aysess Yarenelibol geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 🙏 İkinma zor oluyor ya, yoruyor epey gucde olsa çıkmış bebiş👶
Yarenelibol Makbuss Allah kurtarsın canm hiçbir şeyi kafanıza takmayn ultrasonda 3,200 dü 3,705 doğdu🤣
Makbuss Yarenelibol masallah keske hep boyle yuksek dogsa bazilarida az diyor ama onemli olan saglkli olmasi hayirli olsn bebeginz 😊
Buharcik Bende kiloluyum ve kesinlikle normal istiyorum 🙄 100 kiloyum, 90kilo ile arkadaşım sezaryen oldu onu gördükten sonra ilk başta çekerim dedim acımı ağrımı sonra rahat olurum 🙄😔 inşallah dua edin hepimiz en kolay yolla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🙏🏼