ilaydakaya-21 Kızlar merhaba dün ipek kirpik yaptm ama bugün acayip kızarmış içi sulu ilk defa yaptm norml mi yoksa gidip çıkartmam mi lzm
Yeniyeniden ilaydakaya-21 alerji olmuş demek bende yaptirmistim ama sorun olmamıştı takılan yere sorun allah korusun
3girlsb 3girlsb tamam benimde böyle olmuştu yaptıkları yapışkan kalite anlamında çok iyi olmayınca ve göze kaçınca söyle oluyor doktora da gitseniz sadece bir damla verip gönderiyor 2 3 güne geçer
Cagla-2434 Fotoğrafını çekip bı atın gittiğiniz yere ekstra kaşıntı falan başka belirti varsa söyleyin belki vücudunuz alerji yapmıştır. Sonuçta göz bu ihmale gelmez belki çıkartmaniz gerekiyordur gözünüzden olmayın
Esmagul1 Hemen gidip çıkarttırın ileriki günler daha kötü olur İpek kirpik senin kirpiğine ek olarak yapılan bi işlemdir yapan kişi muhtemelen acemiydi ve sizin kirpik dibinize taktı veya da yapıştırıcıya alerjiniz olabilir vakit kaybetmeyin ve çıkarttırın
Melike_00 ilaydakaya-21 yaptırdığın yere git. Daha beter olmadan. Eğer alerji ya da enfeksiyonsa acile git hemen bi göz damlası falan versinler.
Kumsalkya ilaydakaya-21 korma oluyor böyle ben sürekli yaptırıyorum duştan snra falanda olur ama geçer merak etmeyin
gozdexx ilaydakaya-21 benim annem güzellik uzmanı ben sizden daha seyrek yaptırdığım zaman da bu şekilde oluyor ki siz yoğun yaptırmışsınız bu durum yapıştırıcıdan kaynaklı tamamen kuruduğunda düzelecektir
Kumsalkya ilaydakaya-21 acı oluyor ama öyle devam eden bişi değil benm kaşınırdı mesela yüzümü falan yıkadığında özellikle duş aldığımda kızarırdı ama sonra geçiyor Allah şükür bişi olmadı yani inş sizindeee olmaz cnm