Rain81 Kızlar bu sabah 9 da nişanım geldi, Çarşamba günü sezeryan olucam normalde planlanan oydu ama benim kız acele ediyor sanırım, bu nişan dediğimiz şey bi kere mi geliyor yoksa bi kaç kez geliyor mu
YamurKarabulut Rain81 ben yaşamadım ama kuzenlerimin anlattıklarına göre 1 kere geliyormuş .. pıhtı gibi kıvamlı hafif kanlı bişeymiş.. kaçıncı haftandasjn birde doktorunu haberdar et
Hamileanne Rain81 anam nişanın sabah gelmiş nasıl sancın olmaz ve doktor nasıl yarın gel demiş senin şuan sancıdan kıvranman lazım ve yarın saat 1e kadar doğurman gerek normali bu
Rain81 YamurKarabulut sabah aradım doktorumu yarın 1 de hastaneye yatışım yapılacak.. kahverengi sümükümsü bir akıntı, bu saate kadar 4 kere geldi ama sancım yok ve suyumda gelmedi. Bu arada 38 haftalık hamileyim
Ranam Rain81 yaaa hadi çok sevindimmm benimde yaklaşık yarım saattir ağrım var gibi endişelenmeye başladım
OlgaArslan Hamileanne canım benim de nişanım 37 haftada gelmişti şuan 39+5olduk yalancı sancıdan başka sancım olmadı. Doktorum da hemen de doğabilir 40 haftayı bitirip de doğabilir demişti
SerapUGR Hamileanne nişan gelmesi doğumun yakında olacagı habercisidir bazıları ertesi gün bazıları 1hafta sonra doğum yapar önemli olan suyun gelmesidir canım
Obsesifk Hamileanne Rain81 illa nişan geldimi hemen doğum başlicak diye birşey yok ki 2-3 gün sancı olmayan bile oluyor
Hamileanne OlgaArslan o zaman nilan deildir o ya kanama falandır nişan gelince 1 santim açılma oluyor çünkü. Allah yardımcımız olsun inşallah ne diyim
C3renn OlgaArslan benim de 39+4 bu cumaya kadar gelmezse cuma suni sancı vermek istiyo doktor 40ı dolduruyorum diye😐😐
Hamileanne Rain81 canım nişan çok az bi kan geliyor sebebiyse rahmin açılması artık bebek geliyor demek oluyor sonra yavaş yavaş sancıların başlıyor
Zynpslt Rain81 canım hemen doğum başlıcak die bişey yok korkma benim 31 haftalıkken geldi şuan 35+5 olduk
Elisam Hamileanne nisan geldigi gibi dogum baslar diye bisey yok. Nisan sadece rahmin tipasi, nisan geldigi gibi de baslayabilir dogum, 2-3 hafta sonrada. Sizde hemen baslamis olabilir herkeste boyle degil. Ablamda nisan geldi hastaneye gittik ama dogum baslamamisti. 2 hafta sonra dogum yapti
OlgaArslan Hamileanne şuan 3 cm açılmam var benim sürekli istirahat ediyorum hastaneye yatmak istemedim çünkü gribim evde geçireyim dedim iyileşir iyileşmez hemen sezeryana alacaklar
Rain81 Zynpslt doktor benden rahat zaten 🙈 planlasak böyle olmazdı çok iyi diyor , normal Doğum zamanı sezeryana girmiş olucam