cgnduru Fertamir kan ilacını kullaniyorrum günde 2 ye çıktık ama kan değerlerim yükselmiyor. Doğuma 2 hafta Bile yok hala aynı.. hap vs kullanamıyorum yoksa kusuyorum..
Ayvareceli cgnduru fertamir 100mg mi kullanıyorsunuz. Ben çok beğeniyorum bi ara benimde düştü sabah akşama çıkardı normal değerlere ulaşımca tekrar günde 1 kereye döndü
Sinemm68 cgnduru bulantı yaptığı için diğerleri banada bunu verdi denemedim henüz bulantı yapmıyor mı bu? Birde kan iğnesi olabilirsiniz dok sorup iğne şeklinde takviye edebilirler
Ecekrk cgnduru kahve içiyorsan çok etkiliyor bendedir çarpıntı başlamıştı 2 ye çıkardı doktor fertamiri kahveyi de kes dedi şuna daha iyiyim yüzde yüz düzelmedi değerlerim ama yükseldi
Mervealya1992 Ayvareceli merhaba feetamir demir için değilmi ? Bide hap değilde tozmu 16 haftayım kulanabılırmıym doktor ferru yazdı ama hap içemıyorun
cgnduru Sinemm68 hiç kimse bir şey yapmıyor. Doktorlar da boş gerçekten hazirandan beri idrarimda kan var idrar sonuclarinda çıkıyor doktorlar demiyor ebe diyor bana idrarinda kan var nasil sana kimse dememiş diye… bende kan ilacı bulantı yapmadi artı olarak benim midemde rahatsız olduğunu için normaldede kusuyorum ama haplardan kat kat iyi.. nazo vardı eskiden tadı aynı
Kdr1963 Bende o kullanıyorum, hap midemi bulandirmisti, ama en son gittiğimde değerlerim düşüktü, ama düzenli kullanmadım bence ondan oldu