İyi geceler kzlar 2 defadır başıma gelen bir olaydan bahsedicem size. 1 hafta felan önce derin uykudayken kızım beni uyandırdı su içmek için ben bir anda karşımda görünce nasıl olduysa korktum ve bağırdım kacip çıktım odadan. O günün üzerine içimde hep ürperti var uyurkende uyumak istemiyorum resmen. Bugün de aynısını yaşadık ben tam dalmak üzereyken gözümü açtım ve kızım karsmda su verir misin dedi ben gene elimde olmayarak bağırdım sıçradım. Kızımda korktu benden öyle yaptığım için 😔😔 ben anlamıyorum noluyor bana zaten yıldızı düşük bı insanim böyle olaylardan korkarım yaşayan oldmu böyle napmam gerek valla uykular haram oldu kızımı da korkutuyorum artk 😭😭
Hassas içerik! (Korku)
Kimse ykmuu
Kzlarrr
Saripapatyam1 olabilir, ayıkken bile karşımıza biri aniden çıksa ürperiyoruz ki siz derin uykuda denk gelmişsiniz. Aklınıza kötü bir şey getirmeyin korku da bir refleks. Benim kızım da olur olmadık dibimde biter, önce birlikte ürker sonra güleriz 😅
huysuz__ ya valla ne bilim aklıma büyü bile geldi 😏 kızım hep uyanirdi gece haftalarca tek kaldığımız da oldu hiç böyle olmazdm
- Düzenlendi
Saripapatyam1 ay yok ne büyüsü korkutma kendini hiç . Uyumadan önce kızına da kendine de oku öyle uyu, ama karşılaştığın durum çocuklu her evde dönem dönem olabilen şeyler, hormonlardan duygusal bakıyorsunuz olaya
Saripapatyam1 ben bile burdan korktum. Canım söyle seslensin sana ilkönce. Yazık kız da sende korka korka iyice kötü olursunuz
Saripapatyam1 acaba iyi bir hocaya mı gitsen simdi pek inanmam ama belkide birsey olmuştur birde evinin heryerini sirkeli su ile silermisin kötü enerji gitsin belki muska yapar dualı üzerinde taşırsın bilemedim valla böyle görünmeyen şeylerde beni korkutur
Saripapatyam1 bence sen ona de ki annecim işte sen yanıma gelme su istemeye bana anne diye seslen ben gelir su veririm sana veya başucuna su koyun şişeyle
Ben karşıma biri çıksın çıkmasın sürekli uykuda bağıran biriyim bununla yaşamaya alıştım tabi bekarlıktan beri bu durum var bende
Saripapatyam1 aynı şeyi yaşıyoruz 7+4 olduk iki gün önce baya uykum oluyor eşimden erken uyudum eşimde odaya gelmiş gözümü açtım dibimde duruyor çığlık attım baya korktum herhalde gece nöbetinde sandım bir anda dibimde görünce tövbe başka şeyler sandım
Kızınızın baş ucuna su bıraksanız geceden söyleyin uyanınca susarsa içip geri uyusun, ya da bu aralar korkunuz geçene kadar babasına seslensin su için. Dualarınızı mutlaka okuyun. Bu kadar korkmanıza sebep olan bir şey mi izlediniz Bir film bir video belki denk geldi bilinçaltınızda yerleşti. Gebeler ekstra korkuyor zaten her şeyden ben de ufacık ani ses duysam irkiliyorum , geçici bir durum merak etmeyin.
Saripapatyam1 bence aklınıza kötü şeyler getirmeyin gebelikte olur bu tür şeyler geçen aksam koltukta uyuklamisim eşimde biraz uyuyayım diye oğluma telefondan oyun açmış çocuk oyunda bayadir geçemediği seviyeyi geçince bı an heycanla annnneee diye yanıma geldi o an çığlık atarak çocuğu kucağıma alip salona attım kendimi ama dediğiniz şey de oluyor bazen uyurken eşim yanıma geliyor gözümü açıp onu birden görünce çok korkuyorum hamilelik değişik bir durum gerçekten aklınıza kötü şeyler getirmeyin
Saripapatyam1 canım kendini oku bol bol çocuğu da korkutma çok uykuluyken insan öyle oluyor 🤲🩵korkutma kendini
Benim oglum da sabah 7de basimda oturuyor ilk gördüğümde bende şok oluyorum😄😄 çocuklar cok garipler