Ebaki efsunn_ erkek kız erkek çıkıyor cnm ilki yanlis oldu bazen aklımda tutamıyorum çıkan sonucu ya hamilelikten unutkanlık çok oldu
Zeynebbagirli Ebaki Zeynəb 4 cü gebeliyim 1ci gebeliyim uğursuz 2 ci gebeliyim var 3 cü kürtaş 4 cüye hamilyeyim❤️🌹
Zeynebbagirli Ebaki öncelikle teşekkür ederim😍 amma şimdi 4 cüye Hamileyim 2 ci hamileliyim erkek 1 ci kızdı Yürek kusuru var dı deye Süni Doğuşda öldü 3 cüyr kertaj yapdım amma 4 cüye hamileyim çok istiyorum bu hamileliyi salıcakla gelsin in şa Allah bütün bebekler bbende 🤲🏻
Ebaki Zeynebbagirli sağlıcakla kucağınıza alın inşallah cnm yani ilki kız ikinci erkek diğeri de erkek di bu da erkek olck öyle gösteriyor cnm sonuncu kız olck
Zeynebbagirli Ebaki 3 cüyü kürtaj yapdığım için bilmiyorum amma 1,2 ci doğru 4 cüyü hala bilinmiyor Azerbaycandanım❤️🤲🏻 Sadece birşeyde takıdım canım benim şuanki hamileliyim erkekmi sonra birde Gebe kalsam kızmı olucak? Birdaha yaparmısın sana zahmet deyilse❤️🤲🏻
Zeynebbagirli Ebaki Ebaki aha anladım canım🤲🏻😘❤️in şa Allah onuda Allah nasip ederse bu hamileliyimi bitireyim Allah uyğun vakitde verir kızıda teşşekkür ederim🤲🏻❤️