Beyazmelekkk Ebaki yarın öğrenince yazar misin bakalım tutacak mı merak ettim bu yüzük testini kendimiz de yapabiliyor muyuz
Ebaki Beyazmelekkk yaparsın cnm hatta saçınn telini kopar yüzüğe tak göbeğinin üstüne koy yukarı kaldır ileri geri ise erkek yuvarlak cizerse kız dene şimdi haber et
Beyazmelekkk Ebaki göbeğin üstüne koyup yukarı kaldır kısmını anlayamadım canım benim bildiğim yüzük ipe bağlı şeklinde olcak ipi elimizle tutucaz ve hareketini bakıcaz demi ? Bakarken bişey diyor musun hani şu kızı Ayşe için gibi örnek
zeynosileannis Ebaki teşekkür ederim evet kızım var ikinciyide doktor erkeğe benzetti ama daha tam belli değil 😍
simge201 Ebaki Adım simge. İki tane çocuğum var. Bundna 5 ay önce kürtaj oldum. Şu anda 6 haftalık hamileyim
Hasret3449 Ebaki 😄ne yapabilirim ozaman kesinleşir dedi bana kız dedi bi kere ama net istiyorsan 2 eylül dedi🥴
Hasret3449 Ebaki peki sizde ne çıktı siz bana kız erkek demişsiniz benim bundan önceki erkekti bunu merak ediyorum karnım dakini🤣
Aslanmom1 Ebaki Yüzük testini yapacak olan kişi karnının üstüne koyup kendi yüzük ve saç teliyle oluyo diye biliyorum ben 😂
Beyazmelekkk Ebaki kendime denedim kız erkek çıktı ama en son sürekli dönüyor yuvarlak yapıyordu elim ağrıdı artık bıraktım . 3 . Çocuk var mı yok mu bilemiyorum artık 😂 bu arada bir kızım var doğru ve 2. Gebeliğim
Ebaki Hasret3449 Evet cnm sırlama yanlış erkek kız cikiyo bakalım hayırlısı bmm de çocuklar olunca etrafımda karisiyo tekrar baktım erkek kız cikiyo ve iki tane cikiyo cocuk sayin