meryinthemood Duruu3 benim doktorum da bir iki gün gecikmeyle neden geldin hamile olman için 10 gün gecikmesi gerekiyor demişti moralimi bozmuştu. Akşama sonucuma kendisi özellikle girip bakmış hamile miyim diye beta sonucumu görünce hımmm hamileymişsin dedi😅
Duruu3 meryinthemood Allah’ım ya sanki onlar doğurup bakcak şaka gibi ben bozmiyim morelimi ozman kuzum 🥹
Psk1998 Duruu3 amin inşallah isteyen herkese 🥹 benimde 5 gün kala işte topun kıvamlı beyaz akıntı geldi sonra gögüs ucumda sızlama var sırtım belim ağrıyo ama iş yapmaktan 😀
Alisde Duruu3 benimxe bebegim 3 günlük gecikmeyle saaak diye cikti silik falanda degil okadar belliydiki bende cok şaşırmıştım normalde adet gecikmesinin 10. Gunu yapin derler net sonuc icin bende 3 te cikti erken dollenmeden oluyo bence
Edanur60 @“Duruu3”# bthcg sonucu çıkınca yazın merak ettim inşallah vardır rabbim olmayan herkese nasip etsin 🥹💗
Duruu3 meryinthemood vala kuzum e nabiza baktım daha düşmemiş sonuc sağlık ocağı nezman düşer sisteme acaba
ipos Duruu3 ben de sabah test yaptım pozitifti kan da verdim hamileyim, beta takip edicez 2 gün sonra tekrar gidicem. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinler