shtngstr Sabah ta yani öğlen de post açtım sanci mı diye doktora da gitmedim yalancı sancı vs diye ama en son 11 buçukta sancim kesildi ve 00.50de tekrar başladı yattık az önce yatınca şiddetleniyor yürüyünce azalıyor oturunca tekrar sanci geliyor. Ne yapmalıyım sizce öğlenden beri ara ara çekiyorum kızlar şiddetli değil ama neden geçmedi anlamadım ya
Evremanne shtngstr bel ağrın var mı ? Eğer yoksa ve dediğin gibi pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı sancılar
duru1938 shtngstr canım 5 dk da bir ağrı girerse hiç durmadan ozaman doğumun başlıyor demektir belinde kopuyorsa sancı bu :) ara ara girmeye başldıysa yakındır artması inş hayrlısıyla kucagına al inş
shtngstr Evremanne var canım ama o da çok değil bazen belimden geliyor sonra geçiyor ama kasiklarimdaki geçmiyor
Evremanne shtngstr o zaman dakika tut sancılar 5 dk da bire düşerse yani giderek sıklaşacak olursa hastaneye git ve şu anda bile bebeğin hareketlerini takip et
shtngstr Evremanne hareketi bugün çok fazla değildi ama az önce ve daha önce de hareket etti sadece biraz daha aşağıda hareket ediyor gibi geldi
Evremanne shtngstr oturuyorsan biraz yürü ya da yürüyorsan otur o da olmadı hemen ılık bir duş al geçerse yalancı sancı bunlara rağmen geçmezse dediğim gibi sancı sıklıklarını takip edip saymaya başla
shtngstr Evremanne tamam canım çok teşekkür ederim ilk olduğu için gerçekten anlayamıyorum kimseyi telaşlandırmakta istemedim biraz yürüyüm bakalım çok sağ ol tekrar
shtngstr duru1938 vallahi kuzum bekliycem biraz daha geçmezse gidicem çok değil ama var belimde de ağrı var biraz bakalım saymaya hareket etmeye çalışıyorum amin canım benim inşallah 🤗
Dilay06 Buseardickac haftaliksin benimde öyle olmuştu . O ağrı meğerse çocuğun başı aşağı donmesindenmis benimki oyleydi en azindan
dilcey shtngstr kasıklarınızda adet olacakmış gibi bir ağrı varsa doğum sancısıdır benim öyle olmuştu çok aşırı sancıda zaten doğum oluyor