ilkgozagrim__ Merak ettiğiniz Sorular varsa sorabilirsiniz Hiç Aklımda yokken herşey Normal ilerlerken ve kendimi de normal doğuma odaklamışken bir anda sezaryene Alındım merak ettiklerinizi cevaplarım kızlar
bilgegk ilkgozagrim__ Sağlıkla büyütün bebişinizi bende de kolestaz çıktı 37. Haftada büyük ihtimal sezaryen olucam henüz dönmedi bebeğim çok mu zor oluyor sezaryen ne gbi zorlukları var
Alisa_ ilkgozagrim__ Spinal mi genel mi? birde akintiniz cokmuydu? suyu bitti dediniz. Benim akintim cok oluyor, kokusuz cok az sarimsi su guvi akintim oluyor. Birde sanki doğum kismindan degilde daha ön kisimdan geliyor su cunki ic camasirimin on kismi islaniyor surekli😐
ilkgozagrim__ nureella suyu bitmiş içeride oksijensiz kaldı aniden alındım 1 buçuk gün bekledik hastanede normal olmasını hayırlısı böyleymiş
ilkgozagrim__ bilgegk Amin senin bebişinde sağlıkla gelsin kuzum hayır Abartıldığı gibi bir zorluğu yok ben 3 gün zorlandım kalkmakta felan o kadar aşkım ondan sonra eve geldim işimi de banyomuda kendim aldım eve geldiğimde ilk gün zor oluyor baya sonra alışıyorsun
Alisa_ ilkgozagrim__ Anladim canim ama benim akintim aylardir var doktor çişdir dedi bana ne bileyim😐